Miért a csirkemell lett "divat", miközben a jó marhahús pl. bélszín vagy a lazac minőségibb?
Ez nem olcsójánosoknak való sport.
Sok proli egyétek csak a csirkemellet, akciós teszkó rizzsel...
1 kg csirkemell 1359 ft a Lidl-ben nem akciósan. A többi, amiket említettél?
Ez a legolcsóbb. Ár/fehérje arányában.
De az is szempont, hogy szinte teljesen zsírmentes is, ami diéta alatt (vagy akár tisztább tömegelés szempontjából) sem utolsó dolog.
Nyilván az ár teszi, de amúgy szerintem is a nyúl a legjobb a sovány húsok közül, olcsóbb és finomabb a csirkemellnél. De ott vannak a zsíros húsok és nem is kell húst enni. De a tipikus irány a sovány hús s a csirkemell a legkönnyebben megszerezhető.
Miért baj, ha valaki szegényen vagy csak takarékosan is akar valamit kezdeni a testével? Fel nem fogom.
Én havi 140 ezer forintból élek és ebből szerintem elég jól költök testépítésre.
Reggelire tojás és zabpehely, napközben többi étkezés csirkemell+fehér rizs+zöldség. Napi kb. 1300 forintot költök kajára. Ezen kívül multivitamin, c-vitamin, ízületvédő, edzés utáni tejsavó+szőlőcukor. Havi kb 10-12 ezer ft. Minimál csomag, de a fejlődéshez elég.
mert finom, alap esetben konnyu fuszerezni mert "kb" semmilyen ize nincs igy konnyen az izvilagodra szabhatod.
es olcso :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!