Dietanal a feherjet mibop vigyem be egyszeruen undorito a csirkemell nem tudom melyik lehet meg ok?
Kakashere, csirkeláb, pacal, disznósajt, velő.
Ez mind tele van fehérjével és nem olyan undorítóak mint a csirkemell.
1. 3. Hahaha
Szerezz be edzés utamra tejsavóproteint.
Estére meg kazeint.
Máris kevesebb csirkemell kell.
Hal, csirkecomb, marha, túró.
Miért pontoztátok le a surströmminget? Ha?
Nem tudjátok milyen jó az amikor egy kemény edzés után az ember felpattintja a jó kis rothasztott hering konzervet... Én csak beborítom a shékerbe fehérje kreatin megy mellé aztán betolom. Nincs is jobb ennél nyamnyammm ez hozza az izmot nem a csirkerizsa
Semmi bajom a surströmminggel, amióta hallottam a lutefiskről... De attól még nem kóstolnám meg egynél többször.
Kérdező, annyi más hús van, de vegák, sőt vegánok is gyúrnak ám eredményesen, szóval a lehetőségek elég szélesek.
Még sovány hús is van kismillió, nálunk most fogyott el itthon a zsenge házi nyúl (pörköltnek, gombával, máskor nem erőltetjük a barna érdestinórut hozzá, túl erőteljes lett), nem volt undorító. Egy jóféle csirkecomb jól elkészítve sem az. Halak, marha, disznó, birka, egzotikusabb állatok, ezeknek mindnek különféle részei, tojás, túró, sajt vagy ami neked belefér, hüvelyesek és egyéb zöldségek, olajos magvak, gabonák, ésatöbbi. Vannak fehérjeforrások bőven. Valami csak megfelel, akármilyen is az étrended és az ízlésed. Legjobb, ha több jó fehérjeforrásod van, az egyfélét sokan unnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!