Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudtok a kreatinhoz hasonló...

Tudtok a kreatinhoz hasonló anyagokat, amelyek segítik az izom erősödésést, nagyságát, tömegét, stb?

Figyelt kérdés
Ugyebár önmagában a fehérje nem elég. Azt is hallottam, hogy a B-vitamin még nagyon jó az izmoknak. meg még ott van a kreatin. Na jó, de még milyen szerek vannak (nem szteroid!), amelyek elősegítik az izmok erősödését, növekedését, és az ételekben nincs meg nagy mennyiségben? Úgy is feltehetném a kérdést, hogy a kreatinon és a fehérjén kívül milyen nem szteroid jellegű táplálékkiegészítőket lehet venni, amiktől könnyebb izmosodni?
2018. dec. 4. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
Trenbolon
2018. dec. 4. 15:48
 2/14 anonim ***** válasza:

HMB

A leucin aminosav anyagcsereterméke, növeli az erőt és az izomtömeget. Ha kreatinnal együtt használod még hatékonyabb, felerősítik egymás hatását.

Cikk:

[link]

És itt jó áron elérhető:

[link]

2018. dec. 4. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha mar szöveget értelmezni nem tudsz legalább hülyeséget ne irjál 1es. Tápkiegek közül jó lehet a lean boss, hmb, meg a sciteces mastodon, de én az összeset próbaltam kombinalva is és nem mondom hogy megérte
2018. dec. 5. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Bocs 3-as igazad van. Bocs főnök!

Inkabb danabol menjen akkor.

2018. dec. 5. 22:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Így mindjárt más :)
2018. dec. 6. 15:06
 6/14 A kérdező kommentje:
A danabol nem szteroid, vagy valami hasonló hormonpótló készítmény? Mert én szteroidot nem szeretnék szedni. Por formájában sem, meg semmilyen formában sem. Kizárólag olyan, a szervezetben is található dolgokra gondoltam, amik szedése elősegíti az izmosodást, de nem teszi tönkre a szervezetet.
2018. dec. 6. 15:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Akkor testosteron depo mehet. Az van a szervezetedben. Csak hozzátesz egy kicsit.

Ha csak tesztoszteron megy akkor naturál maradsz.

2018. dec. 6. 16:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Szivatnak. :D

Fehérje és kreatin mellé én még egy titkos összetevőt ajánlanék:

.

.

.

Évek.

2018. dec. 6. 20:08
 9/14 A kérdező kommentje:

#8 Nem szivatnak, csak ők sem értenek hozzá. Tudod ez olyan, mint hogy az izomlázat a tejsav okozza. Már kb. 10 éve hallottam, hogy ez hülyeség, és hogy az izomlázat az aprócska izomrostok sérülései okozzák (ezért is nem szabad túlzásba vinni a sportot), mégis sokan még a mai napig azt hiszik, hogy a tejsav okozza az izomlázat.

[link]

[link]

[link]

(Főleg az utolsó linket ajánlom mindenkinek!)

2018. dec. 6. 21:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha ekkora szakértő vagy akkor minek kérdezel ilyeneket?

Neked kéne tanítani itt minket. Mester taníts kérlek!!!

2018. dec. 6. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!