Mit csinálnátok akkor, ha valaki feleslegesen "okoskodna" bele az edzésetekbe? Nektek volt már hasonló? Sztori részletesebb.
Ha elsöre segítőkészen oda jönne valaki hozzám, akkor eltűrném még, de akkor is megmondanám, hogy én így csinálom, ahogy, köszönöm. Aztán, ha megint oda jönne akkor elzavarnám a retekbe. Fülest rakd be aztán csak nem megy oda senki ha látják, hogy zenét hallgatsz.
Mondjuk nekem még ilyen sosem volt, hogy bárki okoskodott volna.
Nekem akkor okoskodtak utoljára, mikor meglátták, hogy falnál guggolok egy 16kg-os kettlebellel, odajöttek okoskodni, hogy az nem súly...
Közöltem velük, hogy ez egy agy-izom gyakorlat,itt nem a súly számít, meg hogy próbállja meg ha olyan okos,
Természetesen egyből seggreesett, 10 perc múlva meg már a fél terem ott bohóckodott a falnál :D
A srác be akart vágódni nálad. Más kérdés, hogy az edzőterem nem erre való és megint más kérdés, hogy pofátlanság belenyúlni más gyakorlatába.
Kifogtál egy idióta gyúróst, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!