Edzés kettlebellel?
Sziasztok!
Kaptam születésnapomra egy 18kg-s kettlebellt.
Azzal milyen gyakorlatok végezhetők, amik jó étkezés mellett izmot is építhetnek?
YouTube a barátod.
De majd jönnek a szakértők és megmondják, hogy ne csináld mert meghalsz/lebenulsz/leégazizom stbstb...
Igen, azok a kedvenceim :)
De úgy gondolom, ha akkora gyökér vagyok, akkor simán kondiban is meg tudok halni :D
Mert ha pl rosszul húzok fel, elcseszem a gerincem, mindegy, hogy hol végzem azt.
nem értek szak, de pár éves kettlebell tapasztalattal a hátam mögött mégis Instruktort ajánlanék..
Persze, ja. jutub..
felrántás,press,padló nyomás,tgu, kétkezes kinyomás padlóról.. ezek tuti
Ha nem valami testnevelésből felmentett szerencsétlen vagy hanem tegyük fel sportos voltál világ életedben és van egy csepp eszed is akkor simán megtanulod ezeket a mozgásokat magadtól.
Instruktor pff felénk edzőnek hívják. De az nem trendi. Épp ez a baj, ez is épp úgy mint sok más mozgás forma ami tök jó lenne szervezett keretek között nem más mint lehúzás.
szerintem semmi baj az instruktorral. de kinek mi ér meg egy reakciót.. ;)
hány éve használod a bellt? én akkor is azt mondom, hogy a betanulási időszakra nem árt valaki aki a hiányosságokra felhívja a figyelmed.
Személyszerint kihagytam a csoportos órákat is, de meg is lett az eredménye.
Na, de kinek mi..
A kérdezőnek pedig: enjoy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!