Hogy tudnék fogyni?
Alapvető dolgok: akkor fogy az ember, ha kalóriamínuszban van, szóval tessék nekiállni számolni. Minél nagyobb a kalória mínusz, annál gyorsabb a fogyás, bár a koplalást nagyon nem javaslom. Zöldség és fehérje mehet, kevés összetett CH-val és picivel több zsírral. Ezeknek nézz utána. Vitamin + rost is menjen!
Én 184 cm és 95 kg voltam (igaz, hogy tömegnövelés szakaszban). Pikk pakk ledobtam 10 kilót. Kicsit túl is fogytam
Sokféle jó étrend van, de az első hozzászóló összefoglalta a lényeget.
Számolni nem muszáj, de akkor általában lutribb, hogy van-e deficit. De sokaknak anélkül is megy, első körben nem erőltetném, én is utálok számolni, nagyon kényelmetlen, főleg bizonyos evési stílusoknál vagy ha sok olyan ételt eszel, ami számolhatatlan.
A te étrendi lépéseid jók, de nyilván önmagukban kevesek is lehetnek. Este 10-kor is lehet enni fogyáskor, ha valakinek az a jó, nem ezen múlik, de van, akinél fontos lépés ez is.
Ja, eddz mindenre, plusz még valami mozgás, aerob vagy kis kardió. Aztán ha nem jön el az eredmény, érdemes még jobban odafigyelni, számolni (makrókat, nem csak kalóriát, persze).
Írod, hogy mit nem eszel, de nyilván az az igazán fontos, hogy mit igen, legyen megfelelő tápanyagbeviteled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!