Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnék fogyni?

Hogy tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
Jelenleg 185 centi es 95 kg vagyok. Főként a hasamon és a combomon van felesleg a többi testrészem sem tökéletes de elfogadhatóbb. Már vagy 2-3 hete elhagytam a csokikat meg hasonlókat elég sokat ettem belőlük. Sokkal több zöldséget eszek. Elhagytam a cukoros üdítőket is és nem volt ritka hogy este 10 fele is nyugodtan leültem enni természetesen ezt is abbahagytam. A fehér kenyereket is mellőzöm. Ugyanennyi ideje elkezdtem mozogni is. Gondolok itt felülésekre, fekvőtámaszokra ilyen alapvető dolgokra. Nem a csodát várom, hogy ezek miatt hirtelen minden más lesz de azért belátható időn belül akarok változást. Tehát miket kéne ennem és miket mozogjak?

2018. nov. 11. 23:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Alapvető dolgok: akkor fogy az ember, ha kalóriamínuszban van, szóval tessék nekiállni számolni. Minél nagyobb a kalória mínusz, annál gyorsabb a fogyás, bár a koplalást nagyon nem javaslom. Zöldség és fehérje mehet, kevés összetett CH-val és picivel több zsírral. Ezeknek nézz utána. Vitamin + rost is menjen!

Én 184 cm és 95 kg voltam (igaz, hogy tömegnövelés szakaszban). Pikk pakk ledobtam 10 kilót. Kicsit túl is fogytam

2018. nov. 12. 13:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokféle jó étrend van, de az első hozzászóló összefoglalta a lényeget.

Számolni nem muszáj, de akkor általában lutribb, hogy van-e deficit. De sokaknak anélkül is megy, első körben nem erőltetném, én is utálok számolni, nagyon kényelmetlen, főleg bizonyos evési stílusoknál vagy ha sok olyan ételt eszel, ami számolhatatlan.

A te étrendi lépéseid jók, de nyilván önmagukban kevesek is lehetnek. Este 10-kor is lehet enni fogyáskor, ha valakinek az a jó, nem ezen múlik, de van, akinél fontos lépés ez is.

Ja, eddz mindenre, plusz még valami mozgás, aerob vagy kis kardió. Aztán ha nem jön el az eredmény, érdemes még jobban odafigyelni, számolni (makrókat, nem csak kalóriát, persze).

Írod, hogy mit nem eszel, de nyilván az az igazán fontos, hogy mit igen, legyen megfelelő tápanyagbeviteled.

2018. nov. 12. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!