Milyen diétával tudok fogyni?
Sziasztok,szép estét!
Itthon edzek. Leszeretnék adni 6-7kg-ot. Azt tudom, hogy.kevesebb kalóriát kell.bevinnem,mint amennyit elhasználok.
De milyen étrend.segit a fogyásban? (Pénztárca barát)
Szálkásító étrend és emelett heti 3-4 kardió. Kardió gyanánt ajánlom neked a HIIT edzést, abból heti 3-4 elég 20 perc alatt meg is van. Én szobabiciklivel végzem,de lehet ez futás is.
Étrend: Magas fehérjebevitel, leginkább sovány húsokból,tojás,túró,hal,fehérjepor. Szénhidrátot egyél annyit hogy ne legyél vele nagyon nagy kalória plusszba. Próbálj csak összetett szénhidrátot fogyasztani a nap folyamán, például teljes kiőrlésű kenyér, tk tészta,rizs.
Ajánlom a Kalóriabázis nevű oldalt, ott tudod vezetni a napi étkezéset megkapod hogy mennyi kalóriát vittél be, makróbevitelt is kiírja és azt is hogy mennyit égettél el .
Én erre gondoltam:
Reggeli: zab+joghurt+gyümölcsök
Később 1-2 alma
Ebéd: Húsok zöldségekkel
Vacsora: Túró gyümölcsükkel + fehérjeturmix
Ez így elegendő lenne?
Vagy hiányzik valami?
Szerintem egy zsákolással nem tudsz fenntartani egy állandó pulzusszámot mert elfárad a kezed.
Reggeli zabhoz menjen a fehérjeturmix. Probálj meg legalább napi 2x húsos étkezést beiiktatni. Mennyiséget nem írtál, de a minőség így jó .
A mennyiségen fokozatosan csökkentsek?
Vagy holnaptól mehet az amit írtam?
És heti 1 csalónap belefér?
Mert nálunk hagyomány a vasárnapi rendes ebéd, és sokszor nem itthon eszünk ( húsok rizs ekkor is szokott lenni, csak pl krumpli is van, és egy kis süti)
A grammot még nem eszeltem ki hogy legyen. Sajnos nem igazán értek hozzá.
Annyit tudok, hogy a fehérje testsúlykg/2g, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!