Csak diétával le lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Nem rám vonatkozik, csak érdekel!
Én diétával + sporttal akarok lefogyni! Testtömegnek megfelelő fehérjét és szénhidrátot fogyasztok.
De mi van akkor ha valaki csak a diétát tartja be mert mondjuk egészségesen akar élni? Tehát nem akar lefogyni, de annyi fehérjét és szénhidrátot eszik amennyit ajánlott, akkor tartani fogja a súlyát, vagy fogyni fog?
Az érdekel, hogy a diétának vagy a sportnak van nagyobb jelentősége? Tudom, hogy a kettő együtt fontos, de ha választani kéne, melyik járul hozzá jobban a fogyáshoz?
2013. jún. 17. 22:40
1/2 anonim válasza:
kb. 30% sport, 70%diéta
de ha mondjuk nem foglalkozol a diétával akkor semmi eredménye, akármennyit sportolsz
simán le lehet csak diétával, csak nem lesz annyira hatékony meg gyors
2/2 A kérdező kommentje:
És ha már elértem az ideális testsúlyomat, de továbbra is egészségesen szeretnék étkezni, akkor ne kövessem a szénhidrátszegény diétát mert fogyni fogok? De akkor milyen étrenddel tudom tartani a testsúlyomat? Mellette sportolni is fogok. (Mondjuk hol van az még, hogy én elérjem az ideális testsúlyomat... :) )
2013. jún. 17. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!