úszással és diétával mennyire lehet fogyni?
Ha jó a szálkásító diétád, akkor fogyhatsz vele.
Nem biztos, hogy elég ennyi, hogy ezeket nem eszed, a napi fehérjebeviteled legyen 2,5-3g*testtömegkg és a szénhidrát pedig 1,5-2g*testtömegkg. Tehát számít a mennyiség is.
Fehérjebevitel ezekből legyen: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg.
Ch:zabpehely, barnarizs, főtt krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
Itt találsz mintaétrendeket: [link]
köszi a választ!
tavaly, és tavaly előtt (sajna csak nyáron volt időm...) kondizni jártam, és összesen 11 kilót sikerült leadnom. az elején lelkes voltam, de a végére már kezdett elegem lenni belőle... (nyáron a nagy melegben is mentem) :D tudom ez a legrosszabb hozzáállás... most vmi újra vágyom, ezért kipróbálom az úszást.
Szia!
Nagyon nagy félreértésben vagy.
Ha az ember napi háromszor (reggeli, ebéd, vacsora) rendesen étkezik attól nem hízik el, mégha sült oldalast vagy bacon szalonnát eszik is.
Viszont ha kicsit is elvagy hízva a fogyókúra nem megfelelő eszköz a fogyásra.
Aki ezzel próbál fogyni annak legtöbbször megnyúlik a bőre és alaktalan lesz, mert azt a kicsi izmot is ledolgozza magáról ami van.
Tehát szerintem egyél rendesen, az úszás jöhet heti 3x és ne fogyókúrázz, mert az nem tesz jót sem neked (a szervezetednek) sem a testednek!
20.08. , szerintem te vagy félreértésben. Nem azt írtam, hogy fogyókúra, hanem szálkásító diéta, ami abban áll, hogy magas a fehérjebevitel, 2,5-3g*testtömegkg. Így nem megy le az izomból, nem lesz löttyedt. Ha kicsit is értenél hozzá nem írnál ilyeneket. Másik: ha napi háromszor eszel, akkor is el tudsz hízni, mivel így is meg tudsz enni 4000-500kcal-t, főleg ha oldalast és hasonló sz@rokat eszel.
De nem gond a tudatlanság, lehet olvasni, :) pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!