Milyen diétával tudok fogyni?
Sziasztok,szép estét!
Itthon edzek. Leszeretnék adni 6-7kg-ot. Azt tudom, hogy.kevesebb kalóriát kell.bevinnem,mint amennyit elhasználok.
De milyen étrend.segit a fogyásban? (Pénztárca barát)
Értem. 84kg vagyok, 77-8-ra szeretnék lemenni.
És a kávé ugye nem számit? Mert az egyetlen "drogom" a kávé.
Eleve cukor nélkul iszom :)
Amugy köszönöm, nagyon hálás vagyok.
És pl az ivás? Vizbol mehet bármennyi ugye?
Vízből mehet bármennyi.
Testsúlyod/20kg annyi liter kell is minimum.
" 84kg vagyok, 77-8-ra szeretnék lemenni."
Hát ez elég egyszerűen és gyorsan elérhető low-carb diétával.
"Én erre gondoltam:
Reggeli: zab+joghurt+gyümölcsök
Később 1-2 alma
Ebéd: Húsok zöldségekkel
Vacsora: Túró gyümölcsükkel + fehérjeturmix
Ez így elegendő lenne?
Vagy hiányzik valami?"
A fentiből lődd ki a gyümölcsöket/almát és majdnem jó is lesz :) És napi 4 étkezés nagyon kevés , így nem fogsz tudni fogyni egy dekát sem, legalább napi 5 legyen, de inkább napi 7 (igy gyorsul az anyagcseréd)
Reggeli: cukor magában
Tízórai: cukor magában
Vacsi: Fehérje cukorral
Ezt írtad. Remélem ezt te sem gondoltad komolyan. A szervezetednek legkevésbé a zsírosodást legjobban elősegítő cukorra van szüksége. Minden étkezéshez állati fehérje (hús, túró is jó, tojás) és kevés komplex szénhidrát (ami nem cukor), mint például a zab, vagy rizs. Zöldség is jöhet.
A gyümölcs nem egészséges fogyáshoz! Cukor az egész önmagában.
Nem, nem fér bele heti 1 csaló nap. Minimum 1-2 hónapig csináld komolyan, csalás nélkül és utána lehet beszélni néha 1-1 napról, de akkor sem heti 1-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!