Milyen diétával lehet leszálkásodni? 29/f
Tudom hogy ez egyéntől függ hogy mi működik, de nem is akarok versenyezni, csak hogy a hasamról meg innen-onnan eltűnjön a zsír, és lássam a hasamon a kockákat.
120 kiló vagyok most, 197 cm magas, nem tudom mennyi a testzsírom, le fogom méretni, olyan 25% lehet.
Milyen diétáról érdemes indulni, hol érdemes utána nézni? Vagy kihez tudok fordulni? Nyárra szeretnék (július) szálkássá válni.
nem egyénfüggõ, kalória minusz kell mindenkinek, hogy ezt mely dogmába vetett hittel éred el, nah az a személyfüggõ.
Olvasd el a sárgakapszula címû ebookot kezdetnek, én pl ketogén diéta párti vagyok, bár itt nem vagyok vele a legnépszerûbb, sokan nem értik
Aerob edzés kell és szálkásító diéta.
A makrotápanyag beviteledet kell úgy belőni, hogy meglegyen a heti fél-1 kg tömegvesztés.
Kezdésnél elindulhatsz 250 gramm fehérjéről és 300 gramm szénhidrátról, zsír 50 gramm mehet. Ha 3-4 hét után nincs meg a kellő tömegvesztés akkor vidd lejjebb a ch-t.
Sárga kapszulát én is javaslom tanulmáynozásra.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!