Nem vagyok kövér, vékony vagyok, de a hasamon van egy kis felesleg, ezt csak diétával tudom eltüntetni?
ja és lány vagyok :)
160 cm, 48 kg
Nem csak diétával tudod, és én nem is ajánlanám, hogy diétával próbáld meg eltüntetni. Megvan az a rossz mellékhatása, hogy leépül az izomzatod, ha egy kicsit is rosszul csinálod. Csinálj tömegnövelős (erősítés bemelegítés után) és kardió (hosszabb futás, úszás, stb. erősítés nélkül) edzéseket is. Lehet, hogy nagyobb lesz picivel a tömeged, de nem fogsz kinézni máshogy. Az a kis felesleg is lemegy, ha jól csinálod. Az izomtömeg megnövekedése miatt lehetsz nagyobb tömegű. De ettől még nem kell félni, csajos maradsz attól még, hogy van egy kis izmod.
És akkor még egyszer: ha van időd sportolni, akkor inkább ne a diétával próbálkozz. A kettő közül a diétázást könnyebb elszúrni.
Az ember hús-zöldségevő.
Ez azt jelenti, hogy mindenféle húst (zsíros, nem zsíros, hal, tojás, fehérhús, vöröshús) igen jó táplálék, jól emészthető számunkra illetve egy csomó növény - a növények többsége egyébként ugye gluténmentes és alacsony keményítőtartalmú.
Csak néhány magas keményítőtartalmú növény van, mondjuk egy bő tucat, amik sajnos elkezdték uralni az étrendünk nagy részét..
De rengeteg jó zöldség van, olajos magvak, és valamennyi gyümölcs is belefér a legtöbb ember étrendjébe, fogyás / súlykontroll nélkül is, hiszen kiesik egy csomó felesleges keményítő és anabolikus (hízós) hatású tejtermék.
Ezeken kívül még mondjuk a gombák ehetőek gond nélkül, algák - bár ezeket szokták simán zöldségekhez sorolni, amivel nincs is baj.
Nyilván. RR csak egy amatőr fitnesz guru, helyi fogyás, zsírégetés pedig nincs.
Gondolom akinek Réka edzése ideális, az még hisz a lokális zsírégetésben. De.. nem sétálnak emberek vízen, nem a hitvilágunk alakítja a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!