Mi a magyarázat arra, hogy a testépítők között jóval magasabb a melegek aránya mint a normál lakosság körében?
Ez valóban nem megalapozott kijelentés
DE
Valóban ez a kép alakul ki az emberben ha itt végig néz a kérdések között. Állandóan megy a picsogás, most is olyan kérdések vannak. Jaj nem ízlik a túró, ti mit vesztek fel edzéshez, na meg amikor nézegetik más emberek instáját (gondolom rá rá is rántanak néha) szerintetek hány centis a karja, hozható így úgy a forma.
Okádni tudnék.
Szóval röviden összefoglalva, valószínű nem b.u.z.i mind hanem csak szimplán picsogó pózerkedős kislányok.
A tapasztalat beszél belőled?
Egy pszichológustól olvastam, hogy a testépítés kifejezetten egy nőies tevékenység. A nők szerepe az, hogy csábítsanak, a férfi szerepe teljesen más. Azok a férfiak, akik testépítéssel foglalkoznak, valamilyen szinten nőiesek, mert szépek, esztétikusak, jól kidolgozott alakkal akarnak rendelkezni, amit lehet versenyeken mutogatni és ezzel együtt pozitív visszajelzéseket gyűjteni. Ez teljesen nőies viselkedés.
Akinek nem inge, ne vegye magára. Mellesleg én magam is támogatom azt, hogy valamilyen szinten egy férfi adjon magára, a nőtől sem lehet elvárni, hogy mindig tökéletes formában legyen.
Ez a fajta nőies viselkedés a homoszexuális férfiaknál szerintem sokkal gyakoribb, szóval lehet összefüggés. Akiket láttam képről homoszexuális párokat, azok általában adnak magukra és sportolnak, kondiznak, stb.
Mondjuk az, hogy a csábítás nőkre jellemző, (teljesen laikusként) nem hangzik túl logikusnak.
Végülis a férfinak "kell" kezdeményezni általában, neki kell udvarolni, lényegében elcsábítani a nőt.
A 47-es úgy értette, hogy a nőkre jellemző, hogy a szép kinézetükkel akarnak csábítani és nem a férfiakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!