Túl gyors súlynövekedés ez? Vegyek vissza a kajából?
Skinny fat vagyok, a testzsír százalékomról fogalmam sincs, olyan 15-18% körül lehetek. Vékony hosszú végtagok, de úszógumi. 1 éve kezdtem el a rendszeres edzést, de féltem, hogy még tovább zsírosodok, és nem mertem tömegelni.
Most eldöntöttem Július elején, hogy akkor tömeg és kész.
73kg voltam 183cm-hez, júli közepén, hétfőn este 80.9kg voltam (valóigaz, hogy egy kiadós kajálás után).
Kreatinkúrát is elkezdtem, szóval gondolom felszedtem egy jó adag vizet is.
3000 kalóriát eszek meg, ilyen összetételben:
Reggeli:
Fehérjeshake
3dl 1,5% tej
Tízórai:
2 nagy szelet teljes kiőrlésű kenyér
3 tükör tojás
Ebéd:
350g Barna rizs
150g Csirkemell
1 zacskó ruccola
Uzsonna:
100g zabpehely
50g mazsola
2dl 1,5% tej
Vacsora:
Makrélakonzerv
3 szelet teljes kiőrlésű toast kenyér
2db paprika
Edzés utáni turmix:
1 evőkanál mogyoróvaj
1 adag fehérje
1 banán
Visszavegyek egy kicsit a kalóriákból, vagy nem túl gyors a súlynövekedés?
21F
A 2000 kalóriát háborús időkre tervezték, hogy mennyi a minimum amivel még ki lehet bírni, 100 éve.
Manapság már jóval nagyobb az átlagmagaddág, kérdező pedig habár nem olyan magas mégis csak 183cm, szóval alapból kell neki 2500kalória, de mivel testépít így még több is.
Az a 3000 kalória nem olyan sok.
Annyi, hogy én kivenném a tejet. Roppant egészségtelen(főleg amit manapság annak csúfolnak), kikerült belőle minden ami még hasznos is lenne, cserébe benne maradt az ösztrogén ami erősen károsítja a tesztoszteron szintet.
Meg annyi, hogy lefekvés előtt 3 órával később ne egyél ha félsz, hogy zsírosodsz
150g fehérje kevés 80 kilósan?
Fuck off fehérje árus
Fehérjeshake 30g
3 tojás 18g
150g csirke 35g
Makrélakonzerv 20g
Fehérjepor 30g
Ez maga 133g fehérje, a többiből meg bejön a maradék
30g fehérje = 22g fehérje
22g fehérje = 16g fehéje
16g fehérje = 11g fehérje
...
30g fehérje igazából 0g fehéje
És még te példálózol a matematikával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!