Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzéshez segitseg? L

Edzéshez segitseg? L

Figyelt kérdés

Sziasztok. Par honapja elhataroztam hogy eletmodot valtok oda figyelek a az etkezesemre illetve elkezdek edzeni.

Na most 24 évem alatt nem sokat mozogtam ezert nincs rajtam tul sok izom.

168cm 56kg vagyok. Nem vagyok se nem vekony se nem dagadt olyan atlagos csak izomtalan.

Ebben a honapban fogom megvenni a kondiberletemet. Tudnatok ellatni par hasznos tanaccsal illetve edzes tervel akinek van tapasztalata ebben? Sajnos szemelyi edzore jelenleg nincs penzem.

Valaszokat elore is koszonom.

2018. szept. 21. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a sárga kapszulát.
2018. szept. 21. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Első tanács,hogy mivel egy teljesen edzetlen testről beszélünk így a terhelést mennyiségét a békafenekéről kell kezdened.Ha te most ezt a tested keményen megedzed,akkor bizony befigyelhet nem is egy,hanem több sérülés.Jó esetben kell legalább min egy fél év ahhoz ,hogy minimálisan formába lendülj,persze előtte még az alapgyakorlatokat kell elsajátítani helyesen,szabályosan,biztonságosan kivitelezni.

Én egy gyógytornászhoz is ellátogatnék,mert jól észreveszik a kifejezetten gyenge pontokat a testen.

2018. szept. 21. 23:06
 3/7 nemaRendőrség ***** válasza:

Mi a cél?

Julia Vins

Kardió nyuszi

Álomseggű istennő?

2018. szept. 22. 09:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Celom hogy feszes,izmos legyek. Haj nelkul ...
2018. szept. 22. 10:27
 5/7 nemaRendőrség ***** válasza:

Hajadon a fodrász segít, bár kopaszra te is le tudod vágni nullás géppel.

Komolyra fordítva a szót, nincs ismerősöd aki jár edzeni? Menj el vele, ő majd beavat mindenbe, akár férfi akár nő

2018. szept. 22. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsón kiégtem😂😂
2018. szept. 22. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
En nem vagyok profi, en tornaval kezdenem es sajat testsulyos gyakorlatokkal. :) Igy tettem en is.
2018. szept. 23. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!