Hogy alljak az edzeshez hozza ha olyan gyenge vagyok hogy 2db fekvo ramaszt nem tudok megcsinalni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 12:55
2/6 A kérdező kommentje:
Vagyis?
2018. aug. 19. 13:02
3/6 anonim válasza:
van a fekvőtámasznak 10 nehézségi foka.
a teljes fekvőtámasz amit te csináltál az 5. nehézségi fok.
tehát logikusabb lenne az első 4et csinálgatnod,hogy felerősödj az 5.hez.
4/6 $$$$$ válasza:
Nekem se tudott haverom. Aztan elkezdett velünk vagyis inkább melletünk edzegetni úgy hogy segítettünk neki haverral. Rendesen ő is fekvenyomott csak ugye üres ruddal, bicepszezett 3 kg al meg mindent csinalt mint amit mi csak kis súlyokkal (moat nem írom le az egész edzéstervem XD ) . Most 6 hónap alatt ott tart hogy 13 kg al is tud párat bicepszezni. Meg 42 kg al is tud fekvenyomni 6 ot. Valamint regen fekvőtamaszt se tudott most kb. tud 20 at. Tehat szerintem rendesen edz súllyal. Ha van ismerősöd aki edz akkor kérd meg hogy segítsen. Haveromnak is én segítettem meg másik haverom akivel edzek. Ha nincs akkor nézz egy neked való edzéstervet és nyomd azt :D .
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Ha pályán edzel akkor létrán fokonként haladsz a talaj fele. Vagy terembe bordás falon is ugyanígy fekvőtámasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!