Tükör otthoni edzéshez?
Inkább nem, mert sajnos a legtöbb ember nyomorék és inkább arra hajlamos egy otthoni tükörrel, hogy magát nézegesse benne.
(Téged nem ismerlek, csak abból indultam ki, hogy a legtöbb ember nyomorék.)
gugolásnál oldalra fele gondoltál nézni?? nekem úgy tanították, hogy egy pontot nézzek végig és úgy lesz szabályos a tartásom
döntött törzsű evezésnél megint nem látod a hátad, csak oldalról látnád
karnál még esetleg
de az se jó, ha azzal foglalkozol mindíg, hogy hogy nézel ki közbe
ha nem érzed szabályosnak egóbol lejjebb adsz és kissebb súlyal dolgozol
én is tudnék 50-60 kilóval kétkezezni, de nem szoktam, csak 35-40 el mert úgy érzem szabályosnak és azzal tudok szépen dolgozni, az 50-60 kilót már kicsit "rángatom" és ehez nem kell tükör, csak kevesebb egó
Ha csunya vagy akkor nem kell tukor csak rontja az onbizalmad 😂
Am szerintem tenyleg nem hulyeseg, mert pl fekvenyomasnal en kezdetben nagyon feloldalasan nyomtam, es a tukor segitett hogy egyensulyba tartsam a rudat.
7,
te azt hogy az istenbe csináltad?? fölötted volt a tükör?? vagy emelt fejjel nyomod??
#8 Jogos a kérdés :)
Kénytelen voltam emelt fejjel igen, mert szemben volt velem a tükör és csak így láttam hogy hogyan tartom egyenesen a rudat. Természetesen mikor már éreztem a nyomást akkor már a fejem a padon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!