Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tükör otthoni edzéshez?

Tükör otthoni edzéshez?

Figyelt kérdés
Segíthet a gyakolatok helyes(ebb) kivitelezésében?
2018. aug. 30. 16:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
aha, de az se a legjobb ha csak azzal leszel elfoglalva, hogy magadat nézd meg "feszíccs" a tükör előtt
2018. aug. 30. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes
2018. aug. 30. 18:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Inkább nem, mert sajnos a legtöbb ember nyomorék és inkább arra hajlamos egy otthoni tükörrel, hogy magát nézegesse benne.

(Téged nem ismerlek, csak abból indultam ki, hogy a legtöbb ember nyomorék.)

2018. aug. 31. 09:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Guggolas, döntött törzsű evezés, bicepsznel johetne jol szerintem,mert van egy nagy amit odatudnek rakni :D
2018. aug. 31. 15:27
 5/14 anonim ***** válasza:

gugolásnál oldalra fele gondoltál nézni?? nekem úgy tanították, hogy egy pontot nézzek végig és úgy lesz szabályos a tartásom

döntött törzsű evezésnél megint nem látod a hátad, csak oldalról látnád

karnál még esetleg

de az se jó, ha azzal foglalkozol mindíg, hogy hogy nézel ki közbe

ha nem érzed szabályosnak egóbol lejjebb adsz és kissebb súlyal dolgozol

én is tudnék 50-60 kilóval kétkezezni, de nem szoktam, csak 35-40 el mert úgy érzem szabályosnak és azzal tudok szépen dolgozni, az 50-60 kilót már kicsit "rángatom" és ehez nem kell tükör, csak kevesebb egó

2018. aug. 31. 16:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi!Eddig elvoltam tükör nélkül, akkor ezekután is elleszek :D
2018. aug. 31. 17:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha csunya vagy akkor nem kell tukor csak rontja az onbizalmad 😂

Am szerintem tenyleg nem hulyeseg, mert pl fekvenyomasnal en kezdetben nagyon feloldalasan nyomtam, es a tukor segitett hogy egyensulyba tartsam a rudat.

2018. aug. 31. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:

7,

te azt hogy az istenbe csináltad?? fölötted volt a tükör?? vagy emelt fejjel nyomod??

2018. aug. 31. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
amúgy jó dolog az, esetleg önbizalmat is ad picit (látod a fejlődést), de ne az legyen, hogy csak azt nézed
2018. aug. 31. 19:11
 10/14 anonim ***** válasza:

#8 Jogos a kérdés :)

Kénytelen voltam emelt fejjel igen, mert szemben volt velem a tükör és csak így láttam hogy hogyan tartom egyenesen a rudat. Természetesen mikor már éreztem a nyomást akkor már a fejem a padon volt.

2018. aug. 31. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!