17 éves vagyok, kb.196-7 cm és 65 kg. Szeretnék izmot pakolni magamra. De előtte lenne pár kérdésem: (? ) - (a kérdés miatt)
Hogy mennyire menne ez nekem? Mik kellenek a gyors fejlődéshez? Személyi edző nélkül is fejlődhetek? Heti hány alkalom az ideális? Hogyan vágjak neki, nem tudtok esetleg valami jó izomnövelős edzéstervet írni, amitől gyorsan lehet fejlődni? A fekfőtámasz-t kellene mellette csinálnom? Vagy elég lenne az is, ha csak fekvőznék, hasaznék és húzodzkodnék otthon? Hogy van az étkezés?
Bocsánat a kérdések miatt, de nagyon fontos ez nekem. Vékony vagyok, de magas. Jól szeretnék kinézni, ráadásúl az alkatom is meg van hozzá. Előre is köszönöm a válaszokat!!
Én a home workoutot javasolnám.
Hétfő fahasogatás 3 * fél mázsa akác
Szerda talicska föld gurítás udvar végéig meg vissza 5* kifulladásig
Péntek 3* 50 kg cement hazahordása a tüzépről meg vissza
Étkezés, nehéz minden ami táplál
Reggeli zsömle + tömlős sajt kakaó
Tízórai valami pékáru de nem teljeskiőrlésű, az nem férfiembernek való
Ebéd pörkölt, paprikás krumpli, gulyás vagy valami hasonló lényeg a mennyiség! Sok!
Edzés előtt mehet egy kis rakéta, mondjuk kevert
Edzés után egy tömlős sajt, olyan mint az energia zselé csak be kell tolni a szádba és kész!
Vacsora töpörtyű, pörc, vagy az én személyes kedvencem SÜLT CSÁSZÁR !
Minden étkezés mellé mehet egy balatoni világos. Abban is van kalória.
Ha valami kérdésed lenne írj bátran segítek :)
Hát te igen vékony vagy, de sok ilyen kölyökkel talalkoztam.
Eloszor rendes fizikai munka kell. Attol lesz etvagyad, es a munka nemesít sok élményben lesz reszed. A tanulás legyen másodlagos manapsag a diplomval semmire nem mész... Dolgozol lesz sok penzed meg is erosodsz. Kell még valami.?
Táplálkozást elottem leírta valaki, ez igy jó, csak be is kell tartani.
Ilyen zabokat meg magokat hagyd. Azokat nem tudod megenni annyira rossz sem megemeszteni mivel nem is embernek való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!