Jobban működik mint a 100 gyakorlatos pumpálgatások 10 fölötti ismétléssel.
Izomformálás tényleg nincs, genetikailag tapad valahogy, ezt mindenféle csodagyakorlattal nem tudod megváltoztatni.
Naturálban pedig igenis kell erősödni ahhoz, hogy izmosodj.
Sokan pedig félreértik, a gyakorlatokat a TSM-ben sem szabálytalanul kell csinálni, csak a szabályosság nem egyenlő a jógaszerű kivitelezéssel.
Magyarul egy ismétlés fekvenyomásból nem kell, hogy 15 másodpercig tartson.
Elég csak megnézni Páldi Gábor fejlődését, és ne mondjátok, hogy csak a kox miatt, mert már a TSM előtt is koxolt. Arról meg nem az edzésmódszer tehet, hogy versenyszinten mindenki cuccol.
3. Tudsz onnan mutatni egy jó fizikumú naturalt?
És ne Mr. 8-9%tzs-vel is 45-ös karom van és erősödök urat említsd meg.
Ne csak tsmet csináld.
Minden izomcsoportra edz 3-4 gyakorlattal piramisba szépen mész fél néha nyomj maxot de amúgy maradj 5-6 ismétlés körül.
Nyomj nyugodtam ferde padon is.
Csak ne pumpálgass.
Ennyi a lényeg.
Alapvetően nem tartom hülyeségnek a TSM-et, csak nagyon sokan rosszul értelmezik, és átesnek a ló túloldalára. Nemrégen láttam két 20 év körüli vékony srácot nálunk a teremben 45-ös egykezesekkel "evezni": szép nagy "hórukk"-mozdulatokkal fel az égbe, majd a negatív szakaszt teljesen ignorálva visszaejteni a súlyt. Nem szeretek beleszólni mások edzésébe, de nekik már jeleztem, hogy ugyan elismerésre méltó, hogy nem hülyéskednek a 16-ossal "figyeljünk a kivelezésre, érezzük az izmot"-címszóval, de talán érdemesebb lenne a 30-as tartományban maradniuk. Hát, nem mondanám éppen barátságosnak a reakciójukat, úgyhogy úgy voltam vele, hogy ha nekik kell a szakadás, ám legyen!
Szóval működni működhet, de tényleg nem szabad agyatlanul hozzáállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!