Tényleg elérhető ez a forma naturálban? Mekkora lehet a testzsírszázaléka?
50-es karja van, elég fedettnek tűnik. Ekkora méretek elérhetők egy vékony csontozatú naturálnak? Most vagyok 16 éves, 177 cm 81kg, 41 cm felkar 2 év streetworkoutos edzésmúlttal. El tudok érni ilyen méreteket és erőt, ami a cikkben van doppingszerek nélkül, ha majd elkezdek rendesen kondizni?
ő is naturál 60+-os karral ...
"vékony csontozatú naturálnak? Most vagyok 16 éves, 177 cm 81kg, 41 cm felkar "
Vékony csontozatú? Hát azért annak nem neveznélek.
114kg,szálkásan lenne 80 környékén 177cm-hez,na most gondolkozz el rajta hogy mennyi zsír van ott,
és mennyit menne össze ha az a 30kg felesleg lemenne,illetve ennyit lediétázni már nem 2-3hónap.
Ha előlről mutatnák lehet nem ez lenne a célod,mert ehez azért egy jó hordó has is társul ám:)
Igen, vékony csontozatú vagyok, 16,7 cm csukló az szinte madárcsont.
Előlről nem tudom hogy néz ki a csávó, de hátulról meg nehéz megtippelni, hogy mekkora a testzsírja.
Ja és nem ő 177cm, hanem én :D
Tizedre pontosan megmérted, hogy 16,7 cm a csuklód oké :D
Remélem mérnök akarsz lenni nagykorodban, precizitás megvan.
Vékony csontozatú vagy, ám legyen ha ragaszkodsz hozzá, bár azt hittem eddig, hogy azok a 180cm+ os 60 kilósak a vékony csontúak mint amilyen én voltam a te korodban és nem a 80 kilós 41-es karúak :D
9-es, pénzügy-számvitelre készülök, ott is elkell a precizitás 😂
Hát a csontom az vékony, de viszonylag jó tömeget pakoltam fel az elmúlt két évben, arra vagyok kíváncsi meddig mehetek el, ha maximum 20%os táa testzsírom és a lehető legtöbb izom van rajtam naturálban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!