Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 10kg izom megfog látszani?

10kg izom megfog látszani?

Figyelt kérdés

Kb. 187 cm körül vagyok 80kg-mal. A tzs-m 15% alatt van.

Elvileg körülbelül 90kg-osan leszek a genetikai maxomon, ugyan ennyi, vagy kicsit alacsonyabb tzs-vel.

Ez ugye 10 kilót jelent tömegben.

Na most én úgy érzem, hogy kb. semmi izom nincs rajtam, tömegben akkora vagyok mint aki nem is edz, a karom 36-os, tehát még nagyon kicsi.

Ha ezt a 10kg-ot felszedem izomba és ugyan ezzel a tzs-vel leszek 90kg, az már látszani fog? Vagy tényleg csak ilyen keveset lehet elérni naturálban?

2018. szept. 10. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Neked boven 90felett kell legyen a genetikai maxod hacsak nem vagy nagyon ektomorf alkat, es mindenkin meglatszik 10kg izom
2018. szept. 10. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
a helyesírásodon nem
2018. szept. 10. 20:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem, #1 köszi a választ.

#2, gondolom mennyire jó lehet az életed, ha abban éled ki az örömöd, hogy másokat baszogass. Gondolom nem kis gondod van.. Meg te beszélsz nekem a helyesírásról?

Talán nagybetűvel kellene kezdeni egy mondatot, de hát az neked mindegy, mert ugye hát te vagy itt a Mr nagyokos... Meg hát a mondatvégi írásjelek, de inkább hagyjuk is.

Ilyen bohócokra mint te, csak az időmet pazarlom..

2018. szept. 10. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:

95-97 kg körül lehet a genetikai maxod, kb 10% tzs-vel. Tehát olyan 85 kiló lehet majd a zsírmentes tömeged. Most 15% tzs-vel számolva 68 kiló a zsírmentes tömeged. Tehát majdnem 20 kilót felszedhetsz izomba. Persze ez nem kis munka, jó kajával, jó edzéssel ez mondjuk 5 év.

A jelenlegi testzsírszázalékoddal pont 100 kiló lehetsz naturál maxba, ennél feljebb azért nem érdemes menni, mert zsíros lesz a forma.

10 kiló izom egyébként szépen meglátszik már, az kezdőként 10-12 hónap alatt összejöhet.

R.

2018. szept. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!