Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt fog látszani...

Mennyi idő alatt fog látszani egy kis izom?

Figyelt kérdés

16 vagyok, 196cm, 85kg, testalkat az közepes de inkább kicsit vékonyabb..

Ha befeszítek akk egyertelmuen latszik az izom:D Csak anelkul kene..

Szóval ha mindennap 30p-t edzek (Láb,has,kar) akkor kb. Mennyi idő alatt fog meglátszani? Nyárra akarom magam kicsit izmosabbá tenni..

2017. máj. 17. 17:27
 1/8 Cortez70 ***** válasza:
Így nem nagyon. Heti 3 komoly teljes testes edzés legyen és jó étrend.
2017. máj. 17. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a kinézet a lényeg akkor heti 3-4 edzés ami 1-1,5 óra. Kajálj sokszor sokat főleg edzés után és lehetőleg ne szemetet. Alap gyakorlatokat végezz, de mindent mozgass át.
2017. máj. 17. 17:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat:) Am 1. Igen teljes testes edzést csinálok, mindenemet átmozgatom
2017. máj. 17. 17:46
 4/8 Cortez70 ***** válasza:
De amit minden nap tudsz csinálni az nem edzés. Keményen kell edzeni, nagy sulyokkal és utána pihenni másnap. Ez szar ahogy te csinálod.
2017. máj. 17. 17:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Jogos :/ de elfelejtettem írni hogy otthon edzek
2017. máj. 17. 18:12
 6/8 Cortez70 ***** válasza:
Van elég eszkozod, rúd, sulytarcsa, pad?
2017. máj. 17. 18:31
 7/8 A kérdező kommentje:
csak 1 20kg-os van xD alkartámaszozni szoktam, sztem az sokat segít a hasizomhoz.. azzal az 20gos suulyzoval meg valahogy megprobalom a karjaimat 'edzeni'
2017. máj. 17. 19:21
 8/8 Cortez70 ***** válasza:
Hát így nem sokra mész. Kellene mellre fekvenyomni, hátra evezni, vállra vállból nyomni, lábra guggolni nagyobb súllyal, stb. Venni kell még szerelhető sulyzot és elég tárcsát.
2017. máj. 17. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!