Push-Pull felosztás Leg nélkül?
Figyelt kérdés
Edzéstervet akarok csinálni és nekem nagyon bejön a push-pull-leg felosztás. Arra gondoltam, hogy mi lenne ha nem lenne leg nap, csak push-pull nap lenne.
Push napon guggolnék és vádliznék, míg pull naphoz a combhajlítót tenném, akár pull napon is csinálnék valamit vádlira.
Mit gondoltok erről? Vagy legyen a lábnak is egy külön nap?
2018. szept. 3. 17:00
2/5 anonim válasza:
Én minimum sokkot kapnék ettől az edzéstervtől. De lehet el sem mennék edzeni. Guggolás, fekvenyomás, vállból nyomás meg koponyatörő.. egy napon. Besz*rnék. Még akkor is ha súlyzókkal, gépekkel vagy akárhogy próbálkoznék variálni a gyakorlat nemeket. Még a pull nap hagyján. Az lényegében egy hát/bicepsz nap, némi combhajlítóval megbolondítva nem nagy kaland.
3/5 anonim válasza:
#2: De ez 2 napos terv, valszeg a héten lesz még egy push nap,de lehet h még egy pull is. Tehát nem kell max sorozatot nyomni mindenből. 4-5x guggolás,4-5x fekvenyomás,3x overhead press,4x koponyatörő. Sztem ez hozható. Majd a hét második felében még egyszer ezt,és úgy lesz meg a heti össz sorozat.
4/5 anonim válasza:
Mindegy hogy varialod, csak pihenje ki magát az adott izom, két edzés között. Ha neked a mell hát jön be, akkor úgy csináld. Ha push pull, akkoe úgy. Amig pihen eleg az izom és nem vesztesz az intenzitásbol addig mehet!
5/5 anonim válasza:
En is igy csinalom,igaz neha elcsalom a labazast,hetfo csutortok push kedd pentek pull
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!