Ezzel az erőszinttel milyen progresszió lenne reális az edzéstervemben?
Fekvenyomás: 85 kg - 6 ismétlés
Guggolás: 120 kg - 6 ismétlés
Felhúzás: 130 kg - 6 ismétlés
Döntött törzsű evezés: 95 kg - 8 ismétlés
Vállból nyomás egykezesekkel: 26 kg - 8 ismétlés
Most értem diéta végére, most kezdenék el tömegelni. Azért tettem fel a kérdést, mert diéta előtti tömegelés utolsó 2-3 hónapjában szinte semmit nem fejlődtem, pedig kalóriapluszos étrend megvolt, jött is fel tömeg, de túl sok zsír volt arányában, és alig erősödtem. Ezzel kapcsolatban is 1-2 tippet szívesen vennék, milyen elképzelés szerint mennétek innen tovább. Eddig 4 napos, kétfelé bontott tervet csináltam (AB-AB).
Próbáld ki a TSM-félét, az erőre megy, és egyszerű. 1: Mell, bic 2: láb, alkar, 3: pihi 4: váll, tric 5: Hát, hátsóváll
A fekvenyomásod elmarad a guggolás és felhúzás mértékét tekintve. legalább 100ban kéne szériázni.
100ba szeriazni nyomasban 120as guggolasnal? Pont, hogy az lenne aranytalan. A guggolas es a huzas altalaban legalabb 1.5x erosebb, mint a fekvenyomas.
Kerdezo menj fel 8akra, amikor megy a 8 emelj 1.25kg-t oldalankent es ujra 8 a cel. Ha nincs akkora tarcsa, akkor menj fel 10re es utana oldalankent 2.5 emeles legyen. Ez erot is hoz, es izomnovekedes szempontjabol is optimalis. A legtobb eroemelo ilyen alapu edzestervvel tomegel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!