Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért épül le folyton a combizom?

Miért épül le folyton a combizom?

Figyelt kérdés
Ha hónapokig minden nap 3 órát biciklizés akkor valamennyi izom ráépül. De ha abbahagyom akkor leépül vissza. Nem nem olyanra mint a többi csajé hanem mintha konkrétan anorexiás lennék egy kis zsír réteg marad rajta de az izom úgy leépül mintha kerekesszelékes lennék. Normál élezvizelle. Napi 8 óra találós munkával. Semmi alakom nincs így.
2018. aug. 27. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs meg a napi fehérje és/vagy szénhidrát beviteled. Ha meg huzamosabb időre abbahagysz egy mozgásformát nem csodálkozz, hogy hónapok multán elveszíted a mozgásformával megszerzett izmaid.
2018. aug. 27. 12:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkpr ha több fehérjét eszem akkor nem foga annyira leépül i. Meg~rtem én higy ha nem bicajozom nem marad ugyanolyan de valóban kritikusan leépül pedik normál életvitelem van. Nem tudok fehérje port inni tejfehérje allergia miatt van valami más módja? KB naponta mennyi csirkemellet egyek higy elég legyen és ne nézzek ki úgy mint egy anorexiás enyhe zsirréteggel. Tudom genetika hogy nem vagyok izmosodó alkat de azért ez túlzás ami velem van
2018. aug. 27. 14:10
 3/7 anonim válasza:
Tojás vagy marha fehérjeport is fogyaszthatsz ha nembírod a tejsavót. A fehérje bevitel legyen napi 2-3 g testsúlykilogrammonként a szénhidrát kb ugyanennyi aktivitástól függően.
2018. aug. 27. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt gondolom nem kell elmagyarazni miert epul az izom. Ha nem kap akkora terhelest, akkor a szervezet leepiti, mivel a nagy izomtomeget a szervezetnek nagy energia lenne fenntartani. Ezert leepiti ha nincs ra szukseg. Elegendo feherje bevitellel kicsit lehet ezt gatolni, de teljesen sosem fogod tudni.

Nekem is tejfeherje intoleranciam van. Biotech Beef protein bejott, nincs tole semmi gyomor panaszom. Kb 2g/testsuly kg feherjet szamolj.

2018. aug. 27. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Beszélni magyar kicsi nem túl jó?

Úgy hallottam, hogy akik normálisan képesek írni azoknak nagyobb a combizomuk. Nem ártana arra is gyúrni!

2018. aug. 27. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Kép nélkül nehéz megmondani, hogy tényleg extrém módon leépül-e. Ettől függetlenül érdemes az étkezésen javítani és valami rendszeres sportot űzni. Ha nincs terhelés, akkor a szervezetnek nincs szüksége rá.

" Nem tudok fehérje port inni tejfehérje allergia"

Rengeteg fehérjeforrás van. Ha porból szeretnéd, akkor is rendelkezésre állnak a növényi eredetűek, a tojás, illetve a marha.

"A fehérje bevitel legyen napi 2-3 g testsúlykilogrammonként a szénhidrát kb ugyanennyi aktivitástól függően."

Lol? 3g egy hobbisportoló nőnek? Férfiaknak elég a ~fele, ha nem cuccolnak, ne vicceljünk már.

2018. aug. 27. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Napi 2g fehérje elég oda. De hiába az is, ha nincs terhelés a szervezetnek csak nyűg fenntartani.
2018. aug. 28. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!