Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyiknél dolgozik jobban a...

Melyiknél dolgozik jobban a combizom?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy kb 80 lassú guggolás után fáradtabbnak érzem a combjaim, mint kb 50 perc (terep)futás után. (Konkrétan remeg a lábam és párperccel utána már leguggolni s alig tudok..)

Lehetséges, hogy többet is ér, mint a futás, már ami a KIZÁRÓLAG a combok megdolgoztatását illeti??

A futást persze megtartom a kardio miatt, meg mert szeretem, de akkor több pár perces guggolást építenék e a napomba.

(Nem kifejezetten testépítés kérdés, de itt biztos tudjátok a választ)

2017. nov. 12. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Még szép,a futás nem comberősítésre való....
2017. nov. 12. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
A guggolásnál , de minek abból 80 ?
2017. nov. 12. 19:56
 3/8 A kérdező kommentje:

És, ha igaz, hogy a combizom égeti a legtöbb kalóriát, mert az a legnagyobb izom, akkor gyakorlatilag kb 80 guggolás több kalóriát éget, mint 50 perc futás?

Hogy miért 80? Most ennyit csináltam. Miért? Kevesebbet kéne gyakrabban? Nem értem a kérdést, hogy miért rossz.

2017. nov. 12. 20:01
 4/8 Cortez70 ***** válasza:
69%
Súllyal kellene guggolni, amibe sorozatonkent kb 8-10 ismétlés megy. Úgy lenne erősítő edzés. 80 üres guggolás inkább állóképességi edzés.
2017. nov. 12. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Féllábas guggolás nekem egyelőre megfelel a súllyal való, kétlábas helyett, védem a gerincem.
2017. nov. 12. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező te nagyon tudatlan vagy...
2017. nov. 12. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem ne erőltesd nagyon ezt az edzés témát...
2017. nov. 12. 23:51
 8/8 Ricsi74zhf ***** válasza:
Kérdező sakkozz inkább😀😁😂
2017. nov. 18. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!