Egriek! Valami sportlehetőség Egerben ami nőies alakot ad? Fenék és has edzésre gondolok. Akár aerobik, cross fit (. ), igazából bármi. A többi lent
Ezt tudom ajánlani:
[link] (a Városfal úton a buszmegálló közelében)
Én is ide járok tavaly december óta, és teljesen elégedett vagyok, itt is több középkorú van, de én edzeni járok, nem barátkozni úgyhogy ez sosem zavart. Rengeteg lehetőség és különböző időpont van, nézzétek meg nyugodtan! :)
Alakformalas=izmosodas es testzsir csokkentese
Izmosodas=fokozatosan novekvo terheles + megfelelo mennyisegu tapanyag + pihenes.
Testzsircsokkentes= kaloriaminusz.
Fokozatosan novekvo terhelest az erosito gyakorlatok adnak: guggolas, fekvenyomas, felhuzas, kitores, huzodzkodas, evezes stb.
Megfelelo tapanyagmennyisegek aránya pedig testtömegfüggő. Ez igaz a fogyasra is.
Olyan nincs, hogy ez meg az vallik be, ettol nőies leszel, a masiktol ferfias. Ugyanolyan izomzatod van mint a fiuknak, ugyanugy kell terhelni, a csontozatodnak, hormonoknak es a tapadasoknak hála, nem fogsz ferfiasan kinezni a konditermi edzestol, de az ilyen joga, aerobik stb meg sehogysem. Mert terheles sincs, meg etrend sem.
Valszeg a terded NEM a guggolastol ment tonkre, azaz nem azt kell mellozni, hanem elmenni egy szakorvoshoz, aki a megfelelo vizsgalatok utan, tud relevans diagnozissal szolgalni. Egyebkent meg vannak gepes gyakorlatok, amik kozel sem olyan hatekonyak, de jobb mint a semmi es megerosithetik az inakat es az izomzatot a komolyabb igenybevetelu gyakorlatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!