Gyerekes arc, gyenge szorzet, vekony csontozat, hatalmas ero. Ez hogy?
Figyelt kérdés
Ranezek a 16 centis csuklomra es el sem hiszem hogy azzal a kis valamivel 170 kilot kiveszek a villabol es kicsomom.2018. aug. 6. 18:25
2/13 A kérdező kommentje:
:D Nyomom
2018. aug. 6. 18:27
3/13 anonim válasza:
Genetika
Nekem is gyerekes arcom van 22évesen
Egy hete nem borotvàlkoztam (egy àlt iskolàsnak nagyobb arcszörzete van)
Igaz en csak 90kilot nyomok fekve
4/13 A kérdező kommentje:
De ez az hogy ilyen genetikaval hogy lehetek ennyire eros. Nekem latnad az arcomat azt mondanad de cuki. :D Es mazsa felett szeriazik fekvenyomasban a kis cuki gyerek. :D
2018. aug. 6. 18:55
5/13 anonim válasza:
Mi az összefüggés?
Nem minden nagyon férfias kinézetű férfi erős.
És egy babaarcú is lehet erős.
6/13 anonim válasza:
Én még pl Martyn Fordról sem láttam szakállas, sőt még borostás képet sem.
7/13 anonim válasza:
Nem a kis babapofiddal vagy a szakálladdal nyomod, így nem az számít :)
8/13 anonim válasza:
Már szinte csodállak, bár anyádat megkérdezném, hogy mennyit segítesz neki a háztartással kapcsolatos fizikai munkákban, pl. bevásárlás/cipekedés, ablakpucolás, porszívózás (bár igaz, ehhez nem annyira erő, mint inkább kínszenvedés kell).
9/13 anonim válasza:
A kinézetről képet!
A teljesítményről meg videót!
Különben nem hiszem el :)
10/13 anonim válasza:
Elég gyenge vagy nekem 14 cm a csukló és 390 et nyomok fekve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!