Szteroid beadasa utan hatalmas csomo es duzzanat keletkezett a fenekemen. Ez az elso hogy ilyen lett. Elmulhat vagy forduljak orvoshoz? Hoemelkedesem is van valoszinuleg emiatt
Mikor adtad be?
Valószínűleg nem kell még doki. Ha betokosodik akkor ki kell vágni de ahhoz is meg kell "érjen" ami 1-2 hét. De szerintem csak simán begyulladt,gyakori.
Gratulálok.
Valószínűleg szennyezett anyag lehetett.
A hőemelkedés pedig a a szervezeted reakciója a gyulladásra.
Sebészet mindenképp.
5-ös
Nahát megint egy tudatlan kokszos beszél egy diplomás egészségügyi dolgozónak.
Tanulmányozd a biosz könyvet.
Nekem mindegy nem az én valagomon van duzzzanat.
Ezért nem kell szúrni összevissza mindent. Azt kell mondjam az ilyen meg is érdemli.
Hát ha már elég nagy a tályog akkor megnyitják *kivágják*. Fájdalmas,de még mindig jobb kibírni.
Kap gyulladás csökkentőt is. Orvos válogatja.
A kedvencem mikor a kokszos okoskodik,és ellent mond az orvosnak,mert ő és a kis agy nélküli kokszos haverjai jobban tudják. Ilyenkor kérdem én,akkor minek az ilyennek orvos?
Lehet próbálkozni többféle (szteroidos vagy nem szteridos) kenőcsökkel,jegeléssel,de ha semmi se hat akkor sajnos csak a vágás segít.
A kérdezőnek a gyulladásra a szervezet reakciója a hőemelkedés. Ez teljesen "normális"
Annyi kérdésem lenne még a kérdező felé hogy pontosam mit adott be? Gyártó,hatóanyag neve? Injekció bázisa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!