Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az orvos azt mondta hogy ülve...

Az orvos azt mondta hogy ülve lelóg a hasam és hogy zsíros. És ez szerintem igaz is. Mit tegyek? (20/f)

Figyelt kérdés

Igazából 3 éve betegség miatt fogytam,előtte eléggé meghíztam csak zsírban. 3 éve kondizok minden jól megy,lábam szálkás izmos már,karom is,de a hasam valahogy nem az igazi. (Erre ez a beszólás,mégjobban ledobott).Mivel a hasamra vagyok a "legkényesebb". Sok fehérjét viszek be,kaja,por,túró formájában,kenyeret egyáltalán nem eszek,se péksütit. Csak rizset,rizstésztát,néha durum tészta. Edzés heti 5.(Tesi szakos is vagyok)

Sajnos már kipróbáltam sok dolgot is stanazolol,egyéb feszesítő zsírbontás kezelések de nem nagyon vált be.Hormonvizsgálatok,szedek metformint is.(nem vagyok cukros,de egy másik emberibb orvos szerint jó ha szedem mivel az inzulin érzékenység jobb lesz tőle,pattanások és akár hízás ellen is jó)

Nem tudom mit tegyek hogy jó legyen,mit tudnátok tanácsolni?

2018. aug. 2. 16:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Tényleg provokációnak tűnik,mert leírsz itt mindenféle dolgot,erre a legalapvetőbbel a kalóriaszámolással úgy látszik nem vagy tisztában.A nélkül meg nincsen diéta.Főleg ha az "egészséges" kajáidat-túró eleve hogyan kerül az egészséges kaják közé?-tömegnövelési szinten túleszed.
2018. aug. 2. 20:28
 12/23 A kérdező kommentje:
Akkor mi az egészséges kaja áruld el...
2018. aug. 2. 20:31
 13/23 A kérdező kommentje:

Ejszakára eszem q cottage cheset lassú felszívódású fehérjeként.

Azért irtam le több mindent hogy lássák milyen tahó orvosok léteznek.

2018. aug. 2. 20:34
 14/23 anonim ***** válasza:
aztamindenit
2018. aug. 2. 20:48
 15/23 anonim ***** válasza:
Attol, hogy nem eszel kenyeret es tarsai meg nem szalkasitasz, legfeljebb egeszsegesen etkezel. Az elobbitol fogyni fogsz, a masodiktol nem. Szamolnod kell a makrokat, es aerob edzes kell heti 3-4x20-30 perc.
2018. aug. 3. 05:39
 16/23 A kérdező kommentje:

Végre egy normalis válaszoló.

Köszönöm.

2018. aug. 3. 10:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Testépítés kategóriában az ő válaszai tuti biztosak, nagyon jó szakember :D
2018. aug. 3. 14:26
 18/23 anonim ***** válasza:
HáNy centi,hány kilo vagy? Mennyit eszel egy nap,mámint hány kcalt? Ne kardio eszéseket csinálj,futás sem igazan jo rá,hanem sulyzos edzéseket. Illetve ilyen fajta vagy. Csak ha szigoru szálkásito étrenden lennél akkor sikerülne..de akkor még paradicsomot sem ehetnél a benne levö cukor miatt. Szerintem fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Nekem jobban tetszik,ha egy pasi picit husisabb meg hasasabb,szexuálisan is izgatobb,mint az izmos,lapos,kockahasu társaik
2018. aug. 3. 21:37
 19/23 palilaci ***** válasza:

"Sajnos már kipróbáltam sok dolgot is stanazolol,egyéb feszesítő zsírbontás kezelések de nem nagyon vált be"

Azt az ilyen tesi-szakos...Lyezus... Kaloriaminuszrol hallottal mar?

2018. aug. 3. 22:06
 20/23 A kérdező kommentje:
190 76
2018. aug. 3. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!