Tudtok jó bőrgyógyászt pattanásos bőrre?
Az lenne a problémám hogy eléggé pattanásos a bőröm.
És már mindenképp elszeretnék menni vele orvoshoz mert már szinte mindent kipróbáltam rá lemosókat arcpakolást stb ... drágabb ár kategóriában is .
Tudnátok ajánlani bőrgyógyászt Miskolc Nyíregyháza Debrecen környékén lehet magánorvos is.privátba is írhattok nyugodtan
Kipróbáltad már az egészséges életmódot megfelelő mennyiségű víz fogyasztásával? Hisz a felsorolásodból ezt nem látom.
És az is lehet, hogy szimplán csak allergiás vagy valamire, ha egészségesen étkezel.
Mindent kipróbáltam egészségesen étkezek alapból a családom figyel erre nagyon, a víz fogyasztásom is teljesen rendben van,allergiás nem vagyok a termékekre mert nem csak ugyanazokat használom , a családban van aki ezzel szenved szóval arra tudok gondolni hogy örökletes hormonális probléma ezért fordulnék orvoshoz.
Szóval ha tudsz ilyen orvos azon a környéken amit írtam akkor ne tartsd magadba:)
Valószínű, hogy hormonalis problema.
Kapsz ra gyogyszert, de az nagyon karositja a majad, ugy hogy havonta el kellene menned a vervetelre.
Én is erre gondoltam .
Ezért keresem a legjobb orvost.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!