Kezdésnek tiszta fehérje vagy tömegnövelőt érdemes vennem?
Nem lehet az olyan nagyon vèkony
Kezdökent felesleges a tomegnovelo(sokan irjak hogy csak zsirosít,jomagam sose probaltam)
Edzes elotti de foleg az utani étkezes legyen rendben megfelo szenhidrat illetve feherjével
Feherjet vegyél NE jumbot meg ilyen szarokat
Az olcsóbb tömegnövelőkben semmi más nincsen, csak fehérje és glükóz. Én sosem használtam még tömegnövelőt, mert szerintem hatalmas baromság azért többet fizetni, hogy ugyanannyi fehérje mellé bevigyek a közönséges szőlőcukrot is egy shakerből :D
Ha tömegnövelni akarsz, akkor is azt javasolnám, hogy sima fehérje izolátumot vegyél, mellette étkezz szénhidrát gazdagon.
A tömegnövelő pénzkidobás, ha nincsen pénzed valami brutálisra, amiben nem csak glükóz van :D
Hát protein powert semmiképpen sem :D Ha ezek közül kell választani akkor inkább a nitro whey pro.
Én 100% whey pro-t iszok, nekem ez bevált, baromi jó íze van, ha nem sajnálod rá, azzal nem tudsz mellélőni :)
Utolsonak igaza van növènyit semmiképp se a 3 közxül en az iso whey zerot venném csak ne ananasz mangos izut mert az mint a hanyas az ize
En scitec nutrition 100% wpp t hasznalok bananosat nekem ennek az ize jött be legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!