Kemény fenék guggolással és lépcsőzéssel?
Figyelt kérdés
Alapból mozgás nélkül is nagyon kerek a fenekem, tehát nincs okom panaszra, viszont még kerekebbet szeretnék. Ha naponta guggolok és rengeteget lépcsőzök, az meglátszik egy idő után?2018. júl. 24. 13:15
1/10 anonim válasza:
Nekem a guggolás bevált. A kajára kell még figyelni. Instán Fodor Réka a nagy fenék guru, kövesd be.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. júl. 24. 14:54
3/10 anonim válasza:
Saját testsúllyal végzett guggolástól tuti nem lesz jó feneked akármennyit is edzel.
4/10 anonim válasza:
1: Pasiknál is működnek azok a fajta gyakorlatok?
5/10 anonim válasza:
1 vagyok. 4: A férfiaknak és a nőknek kb 95%-ban ugyan úgy kell edzeniük. A különbség kb csak annyi, hogy a nők nem szoktak külön csuklyázni, a férfiak pedig kevesebbet edzenek fenékre.
Nálunk a teremben az erőemelő férfiak szokták edzeni a farizmaikat is, ugyanis a guggoláshoz (főleg, ha erőemelő stílusban végzi valaki) elengedhetetlen.
6/10 anonim válasza:
Köszi, én is kábé így tudtam, köszönöm a választ.
7/10 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Ha szeretnéd, segítek a többi izomcsoportban is. A lényeg, hogy mindenben az alapgyakorlatokra fókuszálj, ne az ilyen-olyan izolálgatós 600 csigás gépekre.
8/10 anonim válasza:
Köszönöm, igazán kedves tőled, adott esetben élni fogok a megtisztelő felajánlással.
9/10 anonim válasza:
Bármikor írhatsz privit. Szívesen segítek bárkinek. A teremben is mindenkinek segítek, nem csak az edzetteimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!