Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nyakra edzetek?

Nyakra edzetek?

Figyelt kérdés

Én most találkoztam először nyak erősítő gyakorlatokkal. Igaz még távol állok egy versenyformától, de látszik, hogy kondizom.

Ti szoktatok izoláltan edzeni rá? Vagy úgy vagytok vele, hogy az erősebb emelő gyakorlatok mint a deadlift szépen lassan úgy is erősítik valamennyire?

Ha igen, pontosan milyen gyakorlatokat ajánlotok? Mire kell figyelni?

2018. júl. 15. 18:27
 1/3 A kérdező kommentje:

Milyen gyakran milyen intenzivitással érdemes rá edzeni?

(Azért kérdezem, mert ez egy kicsit kényesebb testrész és nem lehet a legjobb meghúzni vagy valamilyen gyakorlat elrontásával valami bajt okozni)

2018. júl. 15. 18:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nagyon nem :D
2018. júl. 16. 08:50
 3/3 anonim ***** válasza:
A csuklyazas is vastagitja, emellett stabilizalnia kell rengeteg helyzetben. Raadasul en pl csak enyhen felemelt fejjel tudok nyomni, igy ott is erosodik. Nem edzek ra, mar igy sem tudom begombolni az inget, meg melegito felsonek felhuzni a nyakvedojet 😂
2018. júl. 16. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!