Vézna fiú vagyok! Mit tegyek, hogy izmosabb testem legyen?
16 éves vagyok, 171 cm, 53 kg. Eléggé vékony. Hogyan lehetne izmosabb testem konditerem nélkül?
Már nagyon zavar, hogy vékonyak a lábaim, a kezeim. Sajnos edzőterembe nem tudok menni, így is alig van időm. Mit edzek? Esetleg valami edzős app, ami hatékony?
Bármilyen tippet, tanácsot elfogadok. Köszönöm előre is!
Ehhez nem telefonos app kell, hanem elhatározás és kitartás.
Normálisan étkezni, mert hiába érzed, hogy sokat eszel, nem, nem eszel sokat sőt.
Majd jönnek páran, hogy csinálj fegyencedzést meg hasonló dolgokat, igen jobb mint a semmi, de csodát ne várj. A leghatékonyabb módja az izomépítésnek a konditerem, ha tetszik ha nem...
#2 egy gaingoblin ne hallgass rá.
Egyébként 16 évesen, nyáron milyen elfoglaltságod van, hogy nem tudsz heti 2*1 órát edzésre szánni konditeremben?
"Egyébként 16 évesen, nyáron milyen elfoglaltságod van, hogy nem tudsz heti 2*1 órát edzésre szánni konditeremben?"
Nem csak nyáron hanem amúgy is milyen elfoglaltsága van egy 16 évesnek? Húú iskola meg tanulni kell. Felnőtt embereknek, család, 8-10 óra meló, vagy vállalkozás mellett van ideje edzeni, nehogymár egy 16 évesnek ne legyen... csak akarni kell.
Nem kell konditerem, edzhetsz otthon is, erről a szintről nem lehet nehéz. Persze rendesen kell teljes testes edzés, megfelelő pihenés s megfelelő táplálkozás.
Idő nélkül nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!