Senkise2004 kérdése:
Azt hallottam hogy ketogén diéta után a nagyon meghízunk tömegnövelésnél, ez igaz?
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 12:31
1/4 anonim válasza:
Etrendtol fugg de szerintem is nehezebb rola vissza allni.
2/4 anonim válasza:
Nem csak a szénhidrát raktárak töltődnek fel? Ez eredményezhet egy 5-7kg súlygyarapodást, de ez kb csak víz, meg a glikogénraktárakban levő sok ch.
Szerintem extra zsírt nem szed fel az ember, ha visszaáll normál tömegelő étrendre. (valamennyi zsír nyílván jön fel, ha kcal többletben van az ember, de az előző hetek ketogén diétája szerintem hosszú távon nem kavar be)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2018. júl. 1. 13:24
4/4 anonim válasza:
A napi összebevitel számít. Ha nem eszel jóval felette a napi kalória igényednek, akkor mitől zsirosodnál be? Ha meg felette eszel, jóval, akkor nyilván nem kell csodálkozni, ha jönnek a kilók. (Persze a ch raktárak feltöltődése, és az általa megkötött víz hírtelen 'rengeteg' lehet. 1g ch 4g vizet köt be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!