Kinéztem egy elég összetett erőkeretet. Szakavatott véleményeket kérek! + pro - kontra Mennyire jó vétel?
Egy teljesen hétköznapi, terhelhető Smithkeret, egy hasonlóan minőségi, állíthatós fekpad hozzá, illetve egy csigás torony bőven elég a súlyzók, rudak és tárcsák mellett. Ezen van megannyi cucc, de valószínű pont annyira gagyi az egész, amennyire az ilyesmik azok szoktak lenni. Gondolok itt anyaghasználatra, tartósságra, használhatóságra.
A legtöbb haladó, profi, és egyéb tapasztalt konditerembe járó jellemzően nem használ gépeket, csak ha nagyon unja a banánt vagy épp nincs kedve ott lenni... Szóval nagyon ritkán. Azzal a hármassal, amit leírtam, tehát pad, Smith-keret és egy csigatorony bőven leedzed magad. Természetesen megfelelő súlyok társaságában.
A többi gyakorlat, amit akár ezen a gépen is tudnál művelni csak időpocsékolás.
A Smith-gép kb. nem jó semmire, egy valódi erőkeretet ennél sokkal olcsóbban is kaphatnál (vagy hegesztő ismerőssel megcsináltathatod, még kevesebb pénzből).
Fekpad + rúd és súlyok kellenek hozzá és nagyjából készen is vagy.
Véletlen se Smith keretet vegyél...tönkreteszi az izületeidet idővel + a stabilizáló izmok egyáltalán nem dolgoznak ha úgy végzed.Hagyományos guggolás, fekvenyomás kell nem ilyen szar.
Nekem ilyen van.Olcsó és teljesen megfelel a célra, 320 kg teherbírás(ebben veri a 340 ezres kereted) valószínűleg örökké elég lesz neked is.Ehhez egy jó masszív állítható pad + rúd,súly.A házhozszállítás is ingyenes.Amazonon-Ebay-en még körbenézhetsz mert vannak jó ajánlatok de így ,hogy kezdő vagy ennél több nem kell.340 ezerért baromi nagy hülyeség lenne amit küldtél,ezekkel az összetett dolgokkal csak a gond van...Én ezt ajánlom amit linkeltem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!