Ez a 3 részes edzésterv jó lehet? (haladó)
hétfő: hát, váll, has
kedd: comb, vádli,
szerda: tricepsz, bicepsz, mell
csütörtök: pihenő (itt 1 nap, de a következőnél 2)
péntek: ua. mint hétfő
szombat: ua. mint kedd
vasárnap: ua. mint szerda
itt már 2 nap pihenő,
szerda: hát, váll, has
csütörtök: comb, vádli,
péntek: bicepsz, tricepsz, mell
szombat: pihenő (itt megint 1 nap, következőre lenne majd 2)
Igazából már jó ideje csinálom, és azért is ennyire intenzíven mert az én testem erre reagál a legjobban, (2-3 hónap alatt is jóllátható eredmények) eddig ezt a kérdést nem tettem másnak, hogy ,,jó-e'', mert gondoltam hogy azt mondja majd, hogy a hát, váll nem kap rendesen pihenést. De a mell, tricepsz, bicepszre olyan gyakorlatokat csinálok (és úgy) hogy a hát, váll amennyire csak lehet ki legyen ,,kapcsolva''.
Mindegyik alkalom kb 70 perc (bemelegítéssel, levezetéssel) Tehát összesen heti 6-7 óra.
Tehát a kérdés pontosabban nem az hogy, ,,jó lehet''
hanem hogy szerintetek milyen, mi lehet amit javíthatnék benne ha csak kizárólag az összetételt nézzük (a gyakorlatok száma, meg az ismétlések száma, meg a sorozatok azok elég speciálisak)
Mert ugye azt már kiderítettem hogy számomra jó, de vajon ha csak az összetételt nézzük, hogy mivel tehetném még hatékonyabbá?
Tuti túledzés de mint az atom.Igy megfelelő lenne.Hétfő,szerda,péntek aztán két nap piheno és megint hétfotol ujra.
felsoztás jo.
A hetente 3x 120 perces edzés jobb lenne, mint 5x-6x 1 óra?
Mármint így heti 6 óra alá azért nem szeretnék menni.
"Nem tudom mennyire lehetsz haladó"
Itt mindenki haladó vagy már már inkább elit :D
aztán olyan kérdéseket írnak ki, hogy hajad égnek áll. De ők haladók meg prok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!