Hogy tudnék 105kg fölé menni guggolásban?
Elkezdtem az ICF 5x5-t, fejlődtem vele, de egy idő után sok lett, ezért váltottam a Stronglifts 5x5-re.
Most ott tartok, hogy 102,5kg-ba még belemegy az 5x5, de a 105-be már nem. Nem tudok egyszerűen 105kg fölé menni.
Igaz most szálkásitok, de ezt nem látom akadálynak, mivel elvileg kezdők, sőt valaki szerint haladók is tudnak fejlődni, erősödni kcal deficit mellett.
Mit tegyek, hogy túllépjem a 105kg-ot és még tovább fejlődjek?
Korai még a Texas method
Deloadolj,vedd vissza a súlyt kb 80kg-ra és mezd előről
Hát igazából utálok visszavenni a súlyból.
Mikor 100kg-ba ment 5x5, akkor onnan vettem vissza 90kg-ra és onnan kezdtem el felépiteni, majd eljutottam eddig, 105kg-ig.
Most ha visszaveszem 80-ra, akkor 12 edzés alatt, azaz 4 hét alatt jutok vissza a 105kg-ra. Ez nekem kicsit soknak tűnik, ez a 4 hét.
A madcowban sokkal lassabb a progresszió,mint az ICF-ben.A madcowban heti 2.5 kg-t emelsz,az ICF-ben 7.5kg-t.
Korai még a madcow.
Szerintem amíg szálkásítasz örülj hogy nem esel vissza a súlyokkal.
Ha meg tömegelés alatt is megrekedsz akkor muszáj deloadolni és visszavenni a súlyt.
#5, most 86kg körül mozgok. A cél 78-80kg-ra levinni.
És kb. 187 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!