Ilyenbe kilehet menni az utcára?
Figyelt kérdés
Vettem egy fekete atlétát, most tudom milyen idő van kint nem is ezzel van a baj. Hanem azzal hogy hátul fordított V azaz= ^ alakban ki van vágva a segg fölött... Nem vettem észre. Varrasam be és úgy menjek ki az utcára vagy jól van az ?2018. máj. 16. 22:36
2/10 anonim válasza:
Én sem értem a problémát. A feneked takarva van, az, hogy a hátad alja kilátszik, miért lenne gond, hacsak nem fázol úgy?
3/10 A kérdező kommentje:
nem látszik ki a hátam alja, mert hosszabb is hátul egy kicsivel mint az eleje!
2018. máj. 16. 22:58
4/10 anonim válasza:
Én nem értem, hogy van kivágva.
6/10 anonim válasza:
Ezt én sem értem..:D rakj fel egy képet
7/10 anonim válasza:
Szerintem simán kimehetsz ilyenbe,akár toppban is,csak készülj fel a pasik folyamatos pillantásaira.. :D
8/10 anonim válasza:
Lehet én gondoltam rosszul, de a kérdezőt férfinek gondoltam :D
9/10 A kérdező kommentje:
Ha nem férfi lennék fel sem tettem volna ilyen kérdést... :D Lanyokon mindegy mi van.
2018. máj. 17. 10:00
10/10 anonim válasza:
Ha eredetileg így van, akkor nem hiszem hogy baj lenne vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!