Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izomlázra van vmi 'csodaszer'?

Izomlázra van vmi 'csodaszer'?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 1,5 hete kezdtem el az edzést, úgy istenigazán, nem pedig azt az otthon rötyögős fajtát. A közeli edzőteremben konzultáltam személyi edzővel, összerakott egy étrendet és edzéstervet, átbeszéltük alaposan, hogy mit mikor hogyan, milyen tápkiegészítők javasoltak, fontossági sorrendben és 1 alkalommal, hogy helyesen végezzem el a gyakorlatokat 'tartott' egy órát. Ezzel így semmi probléma sincs.

Viszont, mivel a kezdőnél is kezdőbb vagyok, olyan mértékű izomlázam van, már az első alkalom óta, hogy legszivesebben levetném magam vhonnan. Pedig azóta konzultáltam újra az edzővel, és ő mondta, hogy nagyon kezdő edzéstervet állított össze, ez sajnos ilyen, mivel soha életemben nem sportoltam semmit, izomzatom szinte 0....így idő kell ahhoz is nálam, hogy egy alap izomzatot 'felszedjek'. És ha még 'lejjebb' veszi a dolgokat, akkor nem sok értelme marad...

Én ezzel is egyetértek, tudom, h most meg vannak dolgoztatva, amihez nincsenek hozzászokva az izmaim....de létezik erre vmilyen 'gyógymód', vagy vmi gyógyszer stb. ami MEGKÖNNYÍTI/LERÖVIDÍTI ezt az extra nagy izomlázzal teli időszakot?

Kenem krémmel, ahol csak tudom, borogattam is, de mivel ugye belül érzem a fájdalmat, nem sokat ért.....

Az edző azt javasolta, h L glutamint is elkezdhetek szedni, az jót tenne. Szerintetek? Valami más ötlet? Vagy csak ne nyafogjak és tűrjek, idővel könnyebb lesz? :) Mondjuk annyi, h sztm ennek az a hátránya h amelyik izomcsoportomban izomlázat, fájdalmat érzek, azt a köv. alkalommal már nem fogom tudni olyan intenzitással edzeni és akkor megint ott tartok, h sehol....mert nem h idővel emelném az 'adagot', így csak csökken...

Köszi előre is! :)

2018. máj. 29. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Glutamin nem kell.

Ez sajna ilyen. Egy hétig most úgy fogsz járni mint aki beszart, utána jobb lesz.

2018. máj. 29. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Kicsit mozgasd at az izmot, esetleg masszirozd meg. Segit, hogy hamarabb felszivodjon a tejsav.
2018. máj. 29. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
hideg meleg zuhany, maszir es pihi mas nem nagyon segit
2018. máj. 29. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fel ne add.1-2 hét az ilyen.Aztán már azért fogsz imádkozni hogy legyen izomlázad :D
2018. máj. 29. 20:36
 5/5 Márker21 ***** válasza:
Az izomlázra a megoldás, hogy rádolgozol.
2018. jún. 2. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!