Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kemény vállazás utáni izomlázr...

Kemény vállazás utáni izomlázra másnap segít ha elmegyek úszni?

Figyelt kérdés
Tricepsz és váll is volt tegnap, mára pedig brutális izomlázam lett mindkettő izomcsoportban. Segít ha ma elmegyek úszok rá pár laza kört gyorsúszásban? 24/F 181cm/84kg
2018. jan. 27. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy kemény vall edzés után néha nagy ritkan van izomlázam,bár inkább az ha sokaig tartok valamit a testem elott nyújtott kezzel,nem egy nehez dolgot már akkor szinte beszarok annyira érzem a vállamat. Izomlázra nem nagyon ajánlatos extra terhelést tenni,mert az úszásban is erősen jelen van a váll,pihentesd egy két napig hogy regenerálodjon mert ez túl edzéshez is vezethet.:)
2018. jan. 27. 16:26
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 Nekem se szokott durván izomlázam lenni de most újrakezdtem ugyanazzal a tempóval, hosszabb kihagyás után. Gondoltam úszás csak nem terhel annyit és mégis csak átmozgat. Túledzeni viszont tényleg nem akarom.

Ha nem megyek akkor viszont itthon punnyadok ami megint nem a legjobb.

2018. jan. 27. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Masszírozd/masszíroztasd meg valami vérbőséget okozó krémmel/olajjal. Az talán segít hamarabb megszabadulni a tejsavtól és még jól is esik. Jót tesz a morálodnak.
2018. jan. 27. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden segít, ami a vérkeringést serkenti. Szerintem pár hossz beleférne lazán, de azért meg nem éri meg elmenni az uszodába. Hideg-meleg váltózuhany, sport krém, szivacshengerezés/masszírozás, nyújtás, ezek mind jók.
2018. jan. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!