Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megtudom e csinálni 1 hónap...

Megtudom e csinálni 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Amit rólam tudni kell , hogy 20 éves vagyok 173 cm magas és 73kg. Világ életemben sokat sportoltam 4 év kézilabda, 2 év foci , 1 év box , 2 év röplabda, szóval van azért sport múltam .Már januárban elkezdtem edzeni személyi edzővel. Főként az miatt ,hogy jobban nézzek ki és úgy gondoltam ,hogy akkor már rendesen csinálom ezért kértem egy személyi edző segítségét. Az akkori időszakról annyit érdemes tudni , hogy 78-79 kg voltam és ezt sikerült leradírozni 73 kg-ra . Persze izmosodtam is rendesen szóval mondhatni sokat segített a személyi edző. Azóta viszont a saját tudásomból egyedül edzek. Igazából a jelenlegi célom az az ,hogy csökkentsem a testzsír százalékomat annyira , hogy a kockáim nagyjából látszanak. Szóval , hogy nyárra azért nézzek ki valahogy :D . Nyilván utána a tömegelés de az azért még messze van. Nagyjából 1 hónap alatt szeretnék leszálkásodni és jól kinézni nem tudom hogy ez lehetséges e őszintén mert annyira nem vagyok otthon a témában. Minden edzés után kardiozok és próbálok odafigyelni az étkezésekre is. Viszont nem tudom ,hogy például mennyit kéne edzenem hetente. Ugyan úgy 3-4x mint eddig , ugyanennyi kardioval mint jelenleg ( 10-20 perc) ? Vagy ilyenkor inkább többet kéne kardioznom? Vagy például egy nap hányszor kéne étkeznem ? Valaki azt mondja ,hogy 5x makrotápanyagok betartásával mások meg ,hogy elég a napi 3 étkezés kicsivel több menyiséggel. Szóval nem igazán tudom ,hogy hogyan is kéne csinálnom és nem mellesleg 1 hónap alatt. Nyilván nem fogom megváltani a világot ezzel az egy kis hónappap azt én is tudom , de szeretném a legtöbbet kihozni magamból júliusig. Mármint kinézetileg.

2018. máj. 28. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Kaja az tök mindegy, a napi össz bevitel számít. Ahogy neked kényelmes, viszont a makrók stimmeljenek, és igen, valószínűleg 1 hónap alatt meg tudod csinálni.
2018. máj. 28. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennyi zsír van most rajtad? Feltehetnél egy képet.
2018. máj. 28. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
edzoddel ertekezz errol
2018. máj. 28. 14:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Később csatolok képet is . Mint írtam már nem személyi edzővel edzek hanem egyedül. Így nem tudok tanácsot kérni tőle .
2018. máj. 28. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Kcal-t pontosan számold, lényegtelen hogy hányszor eszel. Heti 3 edzés plusz 2-3 kardió elég.
2018. máj. 28. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!