Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hónap box után megtudom...

3 hónap box után megtudom magam védeni?

Figyelt kérdés
heti 3 edzéssel..
2011. febr. 10. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
mi ellen? kés ellen? pisztoly ellen? 1 támadó vagy 3 támadó ellen? 3 hónap edzéssel lehet hogy egy átlag 80 kg-s ember ellen sem tudod megvédeni magad. Mellesleg a képességeid sem ismerjük
2011. febr. 10. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
3 hónap box után már sejted,hogy hogy néz ki egy szabályos ütés,de attól még nagyon messze vagy,hogy azokat a gyakorlatban reflex szerűen alkalmazd.A kombinációkról és lábmunkáról nem is beszélve.Tehát,szerintem nem sokkal nagyobbak az esélyeid 3 hónap után.1-2 év után már magabiztosabban húzhatod ki magad.
2011. febr. 10. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kérdés felmerülhet benned, akkor nem.
2011. febr. 10. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Gondolom a 3 hónap alatt már lezúztak 1x-2x,meg te is vertél be a másiknak,uh tudod miről van szól.

De ez a "megvédem magam" duma tényleg bizonytalanságot sugall.

Kerüld el a bajt,ha meg baj van,üss elsőnek.Kb ennyi.

2011. febr. 10. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
én boxolok és 3 hónap után úgy éreztem hogy sokkal jobb vagyok bár nem próbáltam ki"csak a nagy fiúk"szeretnek hecböl bunyózni szerintem veled egy súly csoportban van az ellenfeled akkor növeli az esélyeidet de ez olyan mintha tollra fognád hogy az miatt írsz szebben vagy csúnyábban (rajtad)is múlik meg tehetségtől is függ
2011. febr. 10. 22:05
 6/8 bix ***** válasza:

szerintem esélytelen. legtöbbször többen találnak majd úgyis be, és 3 hónap box az messze van a reflexszerű önvédelemtől... főleg ha olyan szituval kerülsz szembe amit teremben nem gyakoroltál.

kést vesz elő, akkor mit csinálsz? dupla fedezék? mert a teremben egy karfeszítést, csavarást nem fogtok látni. ahogy a boxolók jelentős részét is meglehet utcán lepni egy szépen kivitelezett és jól beledőlt félköríves combossal...

az utca teljesen más mint egy steril boxterem, kint nincsenek szabályok, így elég kevés dolgot tudsz kamatoztatni. azért egy jól időzített állast ha tudsz adni az jelentősen növeli az esélyeidet:D

2011. febr. 11. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
ne haragudj előző de ez akkora baromság ez nincsenek szabályok meg minden most el ne mesélje senki nekem hogy van egy bokszoló és rá támadnak ő meg szabályos bokszolna várva kongót meg ilyenek nincsenek szabályok de se neked se az ellenfelednek ott egy felütés 10-15 centivel lejjebb (herékre)és kész ennyi most miből áll ki meg mér ne lenne esélye most abból indulsz ki hogy a másik 10 éve profi küzdősportos vagy harc művész nehezebb nála 10 20 kg izzómmal akkor nincs esélye de most egy disco vagánnyal szembe miért ne lenne esélye (szerintem) és reflexek ember függő van akinek 10 éve elég hogy reflexszerűen védekezzen
2011. febr. 16. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
10 év se elég bocsi a hibákért
2011. febr. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!