Elég, ha minden 5. vagy minden 6. napon tartok pihenő napot?
Nem túl sok gyakorlat, nagyrészt saját súllyal, de van pár súlyzós gyakorlat is: fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás, csípőemelés, törzsemelés, hasprés térdhúzással, lábemelés, guggolás, kitörés, vádlizás.
Kb napi 1 óra az erősítés, emellett még futok 5-10km-t vagy szobabiciklizek 10-20km-t.
+ nyújtás, lazítás és jóga gyakorlatok 20-30perc.
Pihenő napon nem csinálom egyiket sem, hanem csak túrázni megyek vagy strandra úszni.
Ti nektek mikor van pihenő napotok?
Szia!
Akkor van pihenő nap mikor a test azt súgja.
De próbáld ki, hogy nem egy hétben számolod, edzel, pihensz, edzel, pihensz, ha kell akkor két napot is. Így jobban észreveszed a regenerálódáskor történt kis erőnövekedést. Sokan nem nevezik a napokat, nem hetet és hét napot számolnak, sokkal egyszerűbb így :)
Étkezéstől füögg és pihenéstől függ, hogy mennyi idő alatt milyen intenzitást regenerál a tested.
Amíg a tested is jónak látja addig elég.
Én nem tartok pihenőnapot. Kondi heti 3, úszás 3 és egy futás. Mindig mást dolgoztatok meg. Nekem működik ez már jó ideje. Életem legjobb formájában vagyok most. Csak hát rendesen kell enni és aludni is. Ez nagyok fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!