Az edzéstervet szükségesnek tartjátok leírni? Esetleg elég, ha tudja az ember, mire képes?
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek szükséges-e edzéstervet írni? Mármint ezt most úgy értem, hogy évekig írtad, megvan a heti felosztásod, vezettél egy progressziót és fejlődtél, de már fejből tudod mire vagy képes és mi az amire szükséged van, elhagyható az edzésterv konkrét leírása? Hogy azon a napon mit fogsz csinálni, mert már fejből tudod?
Mivel Én példának okáért minden edzésemet leírtam, mit csináltam, mennyi súllyal stb éveken át, de szerintem ha nem írnám le folyamatosan, akkor is tudnám tartani a progressziót, mert már fejből tudom pl mennyivel mennyit szoktam guggolni és milyen pihenőidőket tartok a sorozatok között.
Arra lennék kíváncsi leginkább, láttok-e valamiféle konkrét előnyt ebben az írásos rögzítésben több év edzés után, esetleg mondjuk Te, aki ezt olvasod, már rájöttél arra, hogy felesleges írni, megy már fejből is?
Előnyök-hátrányok is jöhetnek :) Köszönöm válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!