Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valakinek volt hasonlo problem...

Valakinek volt hasonlo problemaja?

Figyelt kérdés

sziasztok gondoltam megkerdezem hogy valakinek volt e mar hasonlo problemaja mint nekem es ha igen mit tudott vele kezdeni?

Talp problemarol lenne szo, eszrevettem hogy nagyon kulsotalpelen megyek es elegge furcsa formakat felvesz igy a cipom,folyamat a szele kiszakad parhonap utan, es a tapla nagyon gyorsan kopik a ciponek,leginkabb az elulso resze, gondoltam elmegyek egy lab analizisire de elotte megkerdezem hatha valakinek volt hasonlo problemaja a labaval?

2018. máj. 23. 19:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
majd megirom hogy mit mondott a doki holnap kerek idopontot valahova
2018. máj. 23. 20:14
 12/24 anonim ***** válasza:

szerintem egy harántemelő talpbetétet fogsz kapni.

csak előtte ráállsz arra a bigyóra amivel csinálnak egy nyomástérképet és vagy kapsz egyből egy talpbetétet,vagy külön csinálni kell egy párat a készítőnek.

minden nap adott időt kell viselni,akkor idővel átformálja a talpad és megszűnik a probléma.

2018. máj. 23. 20:29
 13/24 A kérdező kommentje:
koszi
2018. máj. 23. 20:39
 14/24 anonim ***** válasza:
Ortoped orvossal megnezetnem. De a Sholl zseles talpbetet nagyon jo. Van kulon sportolashoz kemenyebb es hetkoznapra puhabb is. Nekem nagyon bejott. Mindkettot hasznalom.
2018. máj. 23. 20:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Ez alkati dolog lehet, onnan gondolom, hogy a gyerekeknek és a futóknak is a jobb márkák gyártanak un. pronáló és szupináló cipőket, attól függően merre "dől" a lábfejük. Lehet nálad is "csak" ennyi a probléma.
2018. máj. 23. 20:44
 16/24 anonim ***** válasza:
11%
Lehet a seggedbe szúrt kox miatt sántítasz.
2018. máj. 23. 22:12
 17/24 anonim ***** válasza:
6%
Nem szokott hozzá a talpad az edzéshez. Hamarabb kialakult a koksztól mint hogy megszokta volna. Van ilyen...
2018. máj. 23. 22:36
 18/24 A kérdező kommentje:
nyilvan :D agyhalott
2018. máj. 24. 05:49
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló volt, csak én a másik irányba tapostam a cipőmet. Kezdtem egy sima talpbetéttel ami jó volt de nem teljesen. Aztán elmentem olyan számítógépes vizsgálatra amit fentebb említettek. Ilyen nyomástérkepes cuccra és azóta teljesen jo. Én azt ajánlom hogy mindenképp személyre szabott talpbetétet csináltass. Igaz kb 10k körül van de egy évre elég.
2018. máj. 24. 07:55
 20/24 A kérdező kommentje:
koszi
2018. máj. 24. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!