Metaxon 10 mg Malay Tiger 100 szemes kúrája alatt nem csak kondizom hanem futok kézilabdázok attól a szivemnek lehet problémája?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok 2 éve kondizom sose nyomtam semmi illegált eddig most ezt ki szeretném próbálni de azt hallottam h nagyon pörgeti a szivet és kicsit aggódom hogy mi lesz ha a pályán felpörögve is túlpörget ... Normális tapasztalatokat véleményeket várok!2017. jan. 13. 14:44
1/5 anonim válasza:
Hagy mar a faxba a szemes xarokat....
2/5 anonim válasza:
Őszintén megmondom, hogy a Malay Tiger az egyik leggagyibb cucc a piacon.
4/5 anonim válasza:
Ha mellette kezilabdazol akkor minek akarsz koxolni? Egyébként is a 2 sport hátráltatja egymást szóval ha doppingolni akarsz akkor hagyj fel a kezivel. Meg amugy is ha te versenyszeruen tudsz mellette kezizni akkor el tudom kepzelni hogy milyen fizikumra akarsz te kuraba kezdeni...
5/5 anonim válasza:
Igy igaz, Malay a legeslegszarabb minosegu cuccok kozott van. Valoszinuleg egyaltalan nem az van benne aminek kene es szennyezett is. Szemes amugy is felejtos. A szivednek lehet -bar nem valoszinu-, mert a metha emeli a vernyomast ezaltal terheli a szivet, raadasul a sok viz miatt a mozgasod is lomhabb lesz jocskan. Ez a keziben hatraltatni fog eleg komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!