Valakinek volt hasonlo problemaja?
sziasztok gondoltam megkerdezem hogy valakinek volt e mar hasonlo problemaja mint nekem es ha igen mit tudott vele kezdeni?
Talp problemarol lenne szo, eszrevettem hogy nagyon kulsotalpelen megyek es elegge furcsa formakat felvesz igy a cipom,folyamat a szele kiszakad parhonap utan, es a tapla nagyon gyorsan kopik a ciponek,leginkabb az elulso resze, gondoltam elmegyek egy lab analizisire de elotte megkerdezem hatha valakinek volt hasonlo problemaja a labaval?
Talpbetét ?
Esetleg nem vagy lúdtalpas ?
Hát ha más problémád nem adódik belőle,minthogy a cipőid tönkremennek akkor az annyira nem gáz,rosszabb lenne ha fájna is
Így csak a pénztárcád bánja a dolgot :D
Nekem is érdekesek a lábaim,pontosabban a térdem
Elég szar az izületem,guggolásnál semmi probléma nincs,de ha negyed óráig kell gyalogolni akkor elkezdenek fájni
aha az se rossz
en azert egy dokival megnezetem mert elegge zavaro a deformalt cipoben maszkalni folyamat
Esetleg még a bokádra tudok gondolni,hogy nem tart rendesen
De szerintem csak egy sima talpbetétet fogsz kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!