Felesleg égetése tornával/mozgással?
Figyelt kérdés
Kérlek linkeljetek valami videót, ami hatásos és nálatok is bevált. Ha lehetne inkább hasifelesleg eltűntetésére, vagy ott környéki -||- kérnék linket.2018. máj. 15. 20:22
2/4 anonim válasza:
Kalória minusz = szálkásitás/fogyás = a zsir eltünik = a zsir mindenhonnan eltűnik, nem lehet csak hasról fogyni, mindnehonnan fogsz
Megjegyzés: mozgás nélkül is lelehet fogyni, de ajánlott mozogni. És a mozgás nem égeti le a zsirt, ahhoz hogy lemenjen a zsir egy jó étrend kell. Szóval a lényeg a kalória minusz és hogy jók legyenek a makrók, heti 0,5-1kg-os fogyási ütem a jó.
3/4 anonim válasza:
"ahhoz hogy lemenjen a zsir egy jó étrend kell."
Nem kell. Kalóriamínuszban kell lenni. Én mindennap futok és mindennap csinálok súlyzós edzést is (bár heti 5 nap van komolyabb súlyzós edzés) és rengeteg csokit meg ilyesmit tömök magamba, és vékony vagyok. Csak hasi felesleget meg tényleg nem lehet égetni, de ha fogy akkor onnan is fog.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! ❤
2018. máj. 16. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!